NCC Bygg

Anleggsleder til større prosjekter i Oslo-området

NCC Bygg
NCC er ett av Nordens ledende selskaper innen bygg og anlegg, infrastruktur og eiendomsutvikling med en årlig omsetning på SEK 57 milliarder og over 16.500 ansatte i 2018. NCC er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

Anleggsleder

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

NCC Building Norge bygger bærekraftige næringsbygg, svømmehaller/badehus, idrettshaller, skoler, barnehager og helsebygg. Vi jobber med både offentlige og private kunder i Norge. Med et høyt kompetansenivå innen bærekraft, digitalisering og kundefokuserte samspills- og samarbeidsmetoder utvikler NCC Building Norge prosjektene sammen med kunden i en tidlig fase. 

Ønsker du å bli vår nye anleggsleder på større prosjekter i Oslo-området?
Som anleggsleder i NCC Building har du den operative ledelsen for produksjon på byggeplassen. I rollen vil du ha et overordnet ansvar for tidsplanlegging, styring og kontroll av virksomheten på byggeplassen. Du arbeider aktivt for å engasjere dine medarbeidere på ulike nivåer i prosjektet. Du har ansvar for leverandører, underentreprenører og styring mot egenproduksjon. Du vil også være ansvarlig for oppfølgning av kvalitet og fremdrift, samt sikre et helhetlig fokus på helse, miljø og sikkerhet.

Øvrige arbeidsoppgaver:
  • ansvar for leverandører, underentreprenører og styring mot egenproduksjon
  • ansvarlig for oppfølgning av kvalitet og fremdrift, samt sikre et helhetlig fokus på helse, miljø og sikkerhet
  • arbeide aktivt for å engasjere dine medarbeidere på ulike nivåer i prosjektet
Du kan ha arbeidsplass på Brynseng i Oslo eller på Kjellstad ved Drammen.

Profilen vi ser etter:
Vi ser etter deg som har byggeteknisk utdannelse fra teknisk fagskole eller som ingeniør/sivilingeniør og minimum 3 års erfaring fra bygge- eller anleggsprosjekter hos entreprenør eller som prosjektingeniør. Du er systematisk og strukturert i din måte å planlegge og arbeide på, er løsningsorientert og liker å bistå og veilede dine kolleger. Du er komfortabel med bruk av IT-verktøy, og har interesse for digitale løsninger. Det er også nødvendig at du behersker norsk eller skandinavisk språk, både muntlig og skriftlig.

For å trives hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement, du må ha interesse av å drive morgendagens arbeidsmetoder og våge å tenke nytt. Vi ser etter deg som brenner for digitalisering og har erfaring med BIM. Du er en god leder som er prosess- og løsningsorientert, og du vet at struktur og planmessighet, sammen med teamfokus, fører til gode resultater. For å få til dette vil du ha god støtte fra kompetente medarbeidere med lang erfaring i NCC. For å lykkes i våre prosjekter må du også ha gode samarbeidsevner, være energisk og fremoverlent.

Vi kan tilby:
I NCC kommer du til et selskap med gode verdier, høy miljøbevissthet, store ambisjoner og en sterk vilje til å lykkes. Du får lederansvar i et faglig spennende og dynamisk arbeidsmiljø. Hos oss får du konkurransedyktige betingelser og muligheten til å jobbe med komplekse og spennende prosjekter. 

Hvis du synes det er spennende med en variert hverdag og du liker utfordringer, er NCC det rette stedet for deg. Du vil arbeide tett med hyggelige og kompetente kollegaer i et miljø som ikke er større enn at man blir godt kjent, samtidig som du er en del av et konsern som gir bredde, profesjonalitet og støtte.

NCC er et selskap med gode verdier og et sterkt ønske om å lykkes. Dette bidrar til at vi har mange fornøyde og stolte ansatte. Vi tilbyr våre medarbeidere konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter i et spennende arbeidsmiljø.

Ønskes ytterligere informasjon om stillingen, kan du kontakte Compass Human Resources ved Jonny Arnesen på telefon 924 96 992. Alle henvendelser behandles konfidensielt. Søknad med CV lastes opp snarest via søknadsknappen.
 

Om stillingen

Firma NCC Bygg
Sted Østensjøveien 27
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Anleggsleder
Stillinger 1
Jobreg ID 115055
Søknadsfrist 28.01.2020

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Jonny Arnesen
Partner
+4722007700
jar@compass.no


9 Ledige stillinger

Søk her Tilbake