Avinor AS

Bli med å utvikle fremtidens luftfart

Avinor AS
Avinor eier og driver 45 lufthavner over hele landet og kontrollerer flytrafikken i norsk luftrom. Hvert år reiser rundt 50 millioner passasjerer gjennom våre lufthavner. Sammen skaper vi verdier, relasjoner og opplevelser. Konsern IT har ansvar for all planlegging, utvikling og drift av IT i Avinor og har ca. 135 ansatte fordelt på Gardermoen, Bjørvika samt et uteapparat på en del lufthavner. Enheten består av avdelingene Strategi, System og Drift i tillegg til en stabsfunksjon. Innen 2021 skal Avinor være verdensledende på teknologiutnyttelse i luftfarten.

Har du noen gang tenkt over hvor mye teknologi som støtter din reise fra du går inn på en flyplass, selve flyturen, til du er landet trygt og har hentet din bagasje på bestemmelsesstedet? Det er vi i Avinor som sikrer alle disse prosessene. Vår visjon er å være verdensledende på teknologiutnyttelse i luftfarten og en viktig suksessfaktor for å lykkes, er dyktige medarbeidere.


Vi knytter verdifulle relasjoner.
Våre verdier er åpen, ansvarlig, handlekraftig og kundeorientert.


Har du lyst til å være med å utvikle Avinor sine digitale produkter?

 

Avinor ønsker mangfold i selskapet når det gjelder kjønn, alder og kulturell bakgrunn. Avinor er underlagt offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister.

For å bli vurdert til stillingen vil aktuelle kandidater bli bedt om utvidet politiattest, samt ha muligheten til å gjennomgå en sikkerhetsklarering.

 

Vi gleder oss til å lese din søknad!

Spørsmål? Du er velkommen til å kontakte Capus v/ Jonas Rambæk (932 42 133) eller Kristine Emilie Lingen (938 29 117).

Søknadsfrist: 12.05.19Om stillingen

Firma Avinor AS
Sted Edvard Munchs veg
By Gardermoen
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel 4 IT stillinger
Stillinger 5
Jobreg ID 92510
Søknadsfrist 12.05.19

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Jonas Rambæk
Partner
+4722941107
jonas.rambaek@capus.no


39 Ledige stillinger

Kristine Emilie Lingen
Researcher
kristine.lingen@capus.no


7 Ledige stillinger

Søk her Tilbake