Confide AS

Confide AS søker regnskapsmedarbeider

Confide AS
SpareBank 1 Portefølje AS er et datterselskap i SpareBank 1 Gruppen AS. Selskapet består i dag av 8 ansatte og er en betydelig aktør i markedet for kjøp og forvaltning av gjeldsporteføljer. I 2018 etablerte SpareBank 1 Portefølje sitt eget inkassoselskap, Confide AS. De har ca. 30 ansatte og håndterer all drift og innfordring fra porteføljekjøpene. Selskapet har en nordisk vekststrategi og forventer sterk vekst i årene som kommer. SpareBank 1 Gruppen er eid av SpareBank 1-alliansen, Norges nest største finansaktør. Bankene i alliansen er selvstendige regionale- og lokale enheter, som tilbyr et fullverdig spekter av finansielle produkter og tjenester til privatpersoner og bedrifter i sine markeder. SpareBank 1 Gruppen leverer attraktive produkter og tjenester med fokus på gode kundeopplevelser til SpareBank 1-alliansen. Det jobber om lag 6.500 medarbeidere i SpareBank 1- alliansen, hvorav ca. 1.200 i SpareBank 1 Gruppen med datterselskaper.

Ønsker du en rolle der du får mulighet til å sette ditt preg på et nyetablert selskap?
Confide AS søker regnskapsmedarbeider - bli med på en unik reise!

 

Ansvarsområder

Som regnskapsmedarbeider hos oss vil du få operativt ansvar for regnskapsføring for vår inkassovirksomhet. I ansvarsområdet ligger å bidra til effektive rutiner og prosesser innen regnskap. Dette er en nyopprettet rolle som du selv kan forme og utvikle etter kompetanse og ønsker for utvikling. Du vil få ta del av et dynamisk økonomiteam som jobber på tvers av selskapene i SpareBank 1 Portefølje.

Dine viktigste oppgaver vil være:

  • Innbetalinger
  • Avregninger
  • Avstemminger
  • Generell regnskapsføring
  • Inngående faktura
  • Sparring overfor rådgivere
  • Bidra til utvikling av regnskapsprosesser og –rutiner

Rollen er nyopprettet og rapporterer til regnskapssjef.

Kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som ønsker å være med i et selskap i vekst og endring. Dette krever at du er fleksibel med tanke på innhold i arbeidshverdagen, tar nye utfordringer med et smil og har lyst til å forme din egen rolle. Du må ha god kunnskap om generell regnskapsføring og gjerne erfaring fra bransjen, eller evne til å sette deg inn i inkassofaget. Relevant utdanning er en fordel, men kan kompenseres av relevant arbeidserfaring. For å lykkes i rollen må du trives med å jobbe strukturert og systematisk og være opptatt av å følge gjeldende lovverk.

Vil du vite mer?

Ta gjerne kontakt med vår rådgiver hos The Assessment Company, Tina Jørgensen på telefon 959 76 072.

Vi ser frem til å motta din CV og søknad innen søknadsfrist 10. aprilOm stillingen

Firma Confide AS
Sted Storgata 33C
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Regnskapsmedarbeider
Stillinger 1
Jobreg ID 88588
Søknadsfrist 10.04.2019

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Tina Jørgensen
Management Consultant
tina.jorgensen@theac.no
16 Ledige stillinger

Søk her Tilbake