If P&C Insurance

Kundeorienterte betalingsmodeller

If P&C Insurance
If forsikrer alt som betyr noe i livet: mennesker, dyr, boliger, biler og mye mer. Vi hjelper også bedrifter slik at de kan fungere som normalt selv om de skulle få en skade. Takket være våre 6 800 dyktige medarbeidere kan 3,6 millioner kunder i Norden og Baltikum føle seg trygge på at de vil få den hjelpen de trenger - hvis noe skulle skje.

 Som IA-bedrift (Inkluderende Arbeidsliv) er vi opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, funksjonshemning, kulturell eller etnisk bakgrunn.

Product Manager Payment Solutions 

Mulighetene innenfor betaling er i endring og det finnes stadig nye plattformer for dette. Nye former for betalingsløsninger utvikles hele tiden og If P&C Insurance skal kunne tilby løsninger som gjør det uknotete for kunden å betale forsikringene sine. 

For å være med på utviklingen, og ta i bruk nye muligheter, ansetter vi nå en Product Manager Payment Solutions. Rollen skal etablere kundeorienterte betalingsmodeller som ivaretar forretningens behov. Personen vi ser etter må ha omfattende forretningsforståelse og kunnskap om hvordan betalingsløsninger kan digitaliseres. Rollen blir en særdeles viktig premissgiver knyttet til kundens brukeropplevelse ved betaling av forsikringene sine.

Som Product Manager Payment Solutions vil du jobbe tett med forretningsenhetene, UX-miljøer, utviklere og løsningsarkitekter for å sikre utviklingen av optimale betalingsløsninger. Du blir ansvarlig for å prioritere og drive frem utviklingen knyttet til dette området. 

Denne nøkkelrollen vil kreve:

  • en initiativtaker 
  • en god kommunikator
  • en nettverksbygger
  • analytiske og vurderende egenskaper
  • systematisk tilnærming
  • en lagspiller 

 

Det er en stor fordel med erfaring fra agil utvikling på tvers av flere team samt teamledelse og -utvikling. Dette er en nordisk rolle som går på tvers av forretningsområdene i If. Rollen er basert i Oslo og rapporterer til SVP Salg & Service If P&C Insurance Norge som også er «sponsor» for stillingen. 

For flere spørsmål om stillingen ta gjerne kontakt med vår rådgiver i CONESS Search & Selection, Eirik Bache-Wiig, på telefon 97109010.Om stillingen

Firma If P&C Insurance
Sted Drammensveien 264
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Head of Payment
Stillinger 1
Jobreg ID 77365
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Eirik Bache-Wiig
Rådgiver/Partner
ebw@coness.no


2 Ledige stillinger


Søk her Tilbake