GRESVIG/INTERSPORT

Leder HR utvikling

GRESVIG/INTERSPORT
Gresvig Aksel Gresvig, som var en av sykkelpionerene i Norge, startet firmaet A. Gresvig i 1901 med en visjon om å bringe sporten ut til folket. Over 100 år senere er Gresvig Retail Group en av Norges største sportsaktører med over 220 butikker og 10 millioner kundebesøk i løpet av et år. Omtrent halvparten Gresvig Retail Groups butikker er egeneide og den andre halvparten drives på franchisebasis. Hvert år selger selskapets 3300 entusiastiske medarbeidere over 100 000 sykler, 150 000 par ski og nesten 1 million par joggesko. Gresvig Retail Group driver kjedekonseptene G-Sport, G-MAX og Intersport og er midt i en gjennomgripende transformasjon. Som en del av ny strategi vil G-Sport og G-MAX butikkene omprofileres til Intersport i løpet av første halvdel av 2020. Dette vil gi en tettere integrering mellom ulike butikker og mellom fysiske butikker og netthandel som skal komme kunder over hele Norge til gode. Intersport Med en butikkomsetning på 11,6 milliarder euro i 2018 og mer enn 5500 tilknyttede butikker i 43 land, er Intersport verdens ledende forhandler av sportsutstyr. Siden starten i 1968 har Intersport vokst til å bli en vertikal detaljhandelsorganisasjon og en global omnikanal-spesialist som samhandler med forbrukere i butikk og på nett døgnet rundt. Selskapet har hovedkontor i Bern i Sveits.
LEDER HR UTVIKLING
kompetanseutvikling – pedagogiske metoder – ledelse

Gresvig Retail Group søker en leder for HR utvikling som skal ha det overordnede ansvaret for selskapets kompetanseutvikling. En utvikling som skal forsterke en salgs- og prestasjonsorientert kultur, og være praksisnær, pedagogisk og effektivt tilrettelagt i tråd med selskapets strategiske plan. Stillingen har lederansvar for HR utviklingsavdelingen og jobber tett sammen med selskapets HR direktør og HR sjef.

Hovedansvarsområdene vil være å: 
•    Operasjonalisere og gjennomføre strategiske satsningsområder innen kompetanseutvikling 
•    Være en pådriver for kontinuerlig kompetanseutvikling 
•    Avdekke, utvikle, gjennomføre og evaluere kompetansehevende tiltak i samarbeid med relevante avdelinger og strategiske samarbeidspartnere 
•    Videreutvikle Intersport Academy i tråd med strategisk plan 
•    Utvikle og gjennomføre introduksjons- og talentprogrammer 
•    Tilrettelegge for lederutviklingsprogrammer som støtter oppunder Gresvig Retail Group sin strategiske plan og sitt verdigrunnlag 
•    Fokusere på effektive opplæringsprosesser og til enhver tid være oppdatert på å vurdere bruk av mulige tekniske løsninger  og plattformer for optimal distribusjon av læring til ulike roller 
•    Lede HR Utviklingsavdelingen med personal-, budsjett- og resultatansvar 

Vi søker deg som har hatt ansvar for større utviklings- og endringsprogrammer, gjerne fra retail eller konsulentvirksomhet. Du har ledet opplærings – og utviklingsavdelinger, har bakgrunn fra konseptuelt utviklingsarbeid og har erfaring med bruk av ulike pedagogiske metoder. I tillegg har du god kjennskap til systemer for læringsstøtte og kommunikasjon. Som person har du svært gode kommunikasjonsevner, er trygg, fleksibel og glad i fart, og ser viktigheten av kompetanseutvikling opp mot forretning. 

Du vil bli en del av et miljø med en kultur kjennetegnet av glød og entusiasme, og med en positiv dugnadsånd. Hverdagen er preget av høyt tempo og stor arbeidsinnsats for å sikre kort vei fra ide til implementering. Medarbeiderne er opptatt av sport, har et sterkt konkurranseinstinkt og har et brennende ønske og vilje til å lykkes sammen. 

Er dette noe for deg? Vi ser fram til å lese din søknad og CV og ber om at du der beskriver hvordan du kan bidra til vår videre suksess. Søknader blir vurdert fortløpende og søknadsfrist er snarest. For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med våre rådgivere i The Assessment Company, Elin Midtskogen på telefon 400 75 243 eller Amund Kristiansen på telefon 917 18 762. 

Om stillingen

Firma GRESVIG/INTERSPORT
Sted Østensjøveien 27
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Leder HR utvikling
Stillinger 1
Jobreg ID 113734
Søknadsfrist snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Elin Midtskogen
Management Consultant
elin.midtskogen@theac.no


1 Ledige stillinger

Amund Kristiansen
Client Partner
91718762
amund.kristiansen@theac.no
3 Ledige stillinger

Søk her Tilbake