Microsoft University

Nyutdannet og lyst på en rakettstart på karrieren innen salg av skyløsninger?

Microsoft University
Microsoft University er et utdanningsprogram som drives av Microsoft for Microsofts partnere og kunder i Norge. Programmet består av et 5-6 ukers kurs der du får opplæring og sertifiseringer med full lønn. Deretter går du rett ut i jobb hos en ledende norsk Microsoftpartner eller kunde. Microsoft er et av verdens ledende programvareselskaper, og med Microsoft University vil du ikke bare få jobb i en spennende bransje, men også en unik kompetanse som vil være ettertraktet i mange år fremover.

På vegne av Microsoft University søker Glasspaper People etter deg som ønsker å delta på kurs i regi av Microsoft med full lønn og skreddersydd opplæring rundt markedets ledende teknologier innen utvikling, infrastruktur, drift og administrasjon av IT-løsninger med fokus på videreutvikling av lønnsomme strategier i skyen. Etter endt kurs går du ut i fast jobb hos en ledende Microsoftpartner eller kunde. Cloud Business utvikler morgendagens eksperter på produktfordeler og mulighetsrom med Microsoft sine skytjenester. Gjennom praktiske og casebaserte oppgaver vil du være godt rustet til å konseptualisere verdiøkende løsninger, ta en rådgivende rolle i salgsprosesser og bli Microsofts neste superselger innen skyløsninger.

Din søknad vil bli tilgjengelig for flere av Microsoft sine partnere og kunder, som er mange av Norges mest attraktive teknologi- og konsulentselskaper. Dette er selskaper som ønsker å rekruttere selgere med kompetanse innen Microsoft-teknologi, og din søknad gjør at du kan få flere spennende arbeidsgivere å velge mellom. Microsoft University er en unik døråpner for nyutdannede, og programmet rangeres blant IT-studenter som det mest attraktive traineeprogrammet i Norge.

En stilling hos en Microsoft partner eller kunde vil by på stor variasjon og en spennende hverdag. Eksempler på oppgaver du kan få er:

 • Salg, samt rådgivende rolle i salgsprosesser
 • Utarbeidelse og videreutvikling av lønnsom skystrategi
 • Analyse av kundebehov
 • Presentasjon av produktfordeler ved Microsoft sine skytjenester
 • Utforming av forretningsplan
 • Konseptualisering av pakketerte løsninger
 • Prosjektledelse

Hva du får ved å delta på Microsoft University:

 • En kick-start på din karriere ved at du får kurs i regi av Microsoft
 • Full lønn under utdanningsperioden
 • Knytte nyttige relasjoner og nettverk med andre deltakere og anerkjente selskaper
 • Fast jobb hos en ledende norsk Microsoftpartner, eller kunde av Microsoft

Hvem bør søke? 
Du har minimum 3 års høyere utdanning, gjerne innen økonomi, business, markedsføring eller andre merkantile studieretninger, og er genuint interessert i eller har erfaring fra salg eller rådgivende roller. Som person er du utadvendt, arbeidsom, løsnings- og kundeorientert. Legg merke til at vi søker deg som er en junior og har fra 0-3 års relevant fulltidserfaring. Evnen til å kommunisere godt muntlig og skriftlig på norsk, svensk eller dansk er et krav. 

Kort om prosessen videre: 
Microsoft University har oppstart i august 2019, men vi har løpende opptak og siste frist for å søke er 28. februar 2019. Vi skal fylle omkring 50 plasser og desto senere du søker desto færre plasser er igjen. Vi oppfordrer derfor alle potensielle kandidater til å søke så tidlig som mulig. Glasspaper foretar førstegangsintervjuer på vegne av Microsoft og deres partnere, eller kunder. Går du videre i prosessen vil du profileres for mange av landets ledende teknologibedrifter som etter behov og preferanser tar kontakt med de søkerne som matcher deres behov best. Deretter vil en partnerbedrift eller kunde tilby deg fast jobb dersom du er aktuell og videre tilby deg plass på Microsoft University. Alle som deltar på Microsoft University har fått jobb før kursets start og får full lønn fra første kursdag. Arbeidsplassen kan være på Østlandet (herunder blant annet Oslo, Tønsberg og Kongsberg), Bergen, Stavanger, Trondheim eller Tromsø. Selve kurset foregår i Oslo.

Slik søker du:
For at din søknad skal bli behandlet du søke via linken på denne annonsen og trykke "søk her/søk på stillingen". I tillegg også vitnemål/karakterutskrift evt. printscreen av web med karakterer legges ved din søknad. Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringsrådgiver i Glasspaper People, Kristine Wellerop, på kristine.wellerop@glasspaper.no dersom du ønsker mer informasjon.

Vi ser frem til å motta din søknad, CV og karakterutskrift/vitnemål.
Om stillingen
Firma Microsoft University
By OSLO
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Konsulent
Tiltredelse August 2019
Lønn Etter avtale
Stillinger 50
Jobreg ID 70700
Søknadsfrist Behandles fortløpende

Søk her Vis min interesse
Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil

Kontaktperson

Tilbake