POWER Forus søker selger

Power Norge AS
Dette er POWER POWER er Nordens nye elektrogigant som utfordrer markedet med prisrobot og oppdaterte nettpriser i butikk. POWER-suksessen startet i Danmark i 2015. Senere åpnet vi i Finland og Sverige, og i mai 2017 kom POWER til Norge. I POWER ønsker vi alltid å ligge ett steg foran, fordi vi vet at smarte, effektive løsninger holder prisene lave, samtidig som det gir den beste handleopplevelsen for kundene. Å jobbe i POWER betyr å ta del i kulturen som består av MOT, GLEDE og BEGEISTRING. En POWER-medarbeider har MOT til å gå foran, kan GLEDE seg over kollegaenes suksess og BEGEISTRE kundene med kunnskap om teknologi. POWER Norge er et selskap eid av POWER International. POWER International eies av AWILHELMSEN AS og Dolphin Invest AS ved Øivind Tidemandsen. Det norskeide konsernet driver også POWER i Danmark, Finland og Sverige.
POWER Forus søker engasjert selger, med MOT, GLEDE og BEGEISTRING!
 
Vi trenger en ny selger til å jobbe i vår hvitevareavdeling. Du skal selge vaskemaskiner, kaffemaskiner, kjøkken og masse andre flotte produkter og tjenester. Arbeidstidene vil variere ifra dag, kveld og helg. (ca 80% stilling)
 
Hos oss handler det om å bli sett, men også om å få andre til å se deg. Vi vet at det er avgjørende for alle medarbeidere – uansett stilling – at de er informerte, har den kunnskapen de trenger i sitt daglige arbeid, blir involverte og fulgt opp og får konstruktive tilbakemeldinger. 
Dette er avgjørende for alle. Man må være trygg for å gjøre en god jobb. 
 
I POWER har vi et utrykk som vi kaller «mulighetenes arbeidsplass» Fantastisk? Ja! Det er helt sant og noe vi skal bevise i årene som kommer. For her i POWER, har vi alltid brukt for dyktige medarbeidere. Uansett situasjon, lavsesong, høysesong eller finanskrise. 
 
Alle våre medarbeidere skal ha en mulighet til utvikling som passer seg og sine ambisjoner, men som også dekker POWER sine mål om å prestere best i bransjen. 
 
I POWER ønsker vi at du først skal bli den beste utgaven av deg selv, akkurat der du er nå. 
 
 
 
Som ny i POWER:
Må jeg nok investere 3-6 måneder for å vise hva jeg kan, og for å vise gode resultater. Kanskje jeg i perioder blir varehusets beste selger? Jeg må vise engasjement når jeg er på lokale og sentrale produktkurs og selgerkurs. Jeg er sulten på å bli en medarbeider med eget ansvarsområde!
 
Som selger i POWER kjenner du deg også igjen i dette:
  • Du vet hva du gjør for å forsikre deg om at salget eller jobben blir skikkelig utført.
  • Du setter deg inn i kundens behov og ønske. 
  • Du beholder roen, i til tider stressende og utfordrende situasjoner. 
  • Du har fokus på å gi kunden en god kundereise og kundeservice, basert på våre verdier. 
  • Du lærer av dine feil - for alle gjør feil. 
 
Vi skal sammen skape en vinnerkultur med mot, glede og begeistring. Og vi skal sammen nå våre mål!
 
Velkommen til «mulighetens arbeidsplass» hos oss i POWER!
 Om stillingen
Firma Power Norge AS
Sted Stokkamyrveien 7
By Sandnes
Fylke Rogaland
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Selger 80%
Tiltredelse snarest
Lønn etter avtale
Stillinger 1
Jobreg ID 77302
Søknadsfrist snarest

Søk her Vis min interesse
Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil

Kontaktperson

Tilbake