For kunde av Temp Team as

Proaktiv bruktbilselger

For kunde av Temp Team as
Toyota Sør AS ligger i Sørlandsparken i Kristiansand og har 52 kundeorienterte medarbeidere som gjør sitt beste hver dag for å gi våre kunder den gode servicen de fortjener. I 2017 solgte vi ca. 1550 biler og omsatte for ca. 315 millioner kroner. 2018 er vårt første driftsår med Lexus i Kristiansand. Bauda AS eier i dag 16 Toyota-forhandlere og 4 Lexus-forhandlere sentralt på Østlandet samt Sørlandet. Toyota Sør AS er en av syv selskaper i Bauda-konsernet med i overkant av 750 medarbeidere. Bauda-forhandlerne står i dag for i overkant av 37 % av det totale Toyotasalget og 46 % av det totale Lexus-salget i Norge. Toyota, som er en av verdens største bilprodusent, er deleier i konsernet.

Proaktiv bruktbilselger som er engasjert, serviceinnstilt, dyktig og trigges av egne resultater.Arbeidsoppgaver, egenskaper og kvalifikasjoner går ofte hånd i hånd dersom for rett person. 

* Du er en person som er der når kunden kommer
* Du er opptatt av at kunden får det de ønsker eller er på utkikk etter
* Du er beslutningsdyktig
* Du kan selge brukte biler 
* Du kan ivareta kunden i ettertid
* Du kan bidra til at avdelingen oppnår sine mål og resultater
* Du sørger for å være oppdatert på produkt, kampanjer og tilbud
* Du har salgsbudsjett og aktivitetsbudsjett som bidrar til økt forståelse av hva hvert salg betyr
* Du må føle eierskap til jobben
* Du har interesse av salg
* Du er dyktig til å kommunisere med alle type kunder, både aktive og passive
* Du er ikke redd for å ta telefonene å ringe de passive kundene
* Du har en god økonomiforståelse, og gode IT kunnskaper
* Du er målrettet, og har gode arbeidsrutiner
* Du er interessert i å utvikle deg til å bli den beste selgeren på sikt


Dersom dette er ting du som selger kan være positiv til , vil du kunne jobbe sammen med gode kollegaer i en solid bedrift. Du vil få en fastlønn, samt en provisjonsordning, og det er en firmabil som venter på rett person. Det er gode forsikringsordninger og pensjonsordninger. 

 

 

 

TEMP-TEAM rekruttering og bemanning leier ut arbeidskraft og bistår våre kunder med rekruttering til faste stillinger. Vi har 400 - 500 medarbeidere utleid til enhver tid og vi er kjent for kvalitet, personlig kontakt og for å formidle profesjonelle kandidater. 
TEMP-TEAM ble etablert i Norge i 1985, og har i dag 50 fast ansatte medarbeidere. Vi inngår i en internasjonal gruppe med hovedkontor i København. 
Hovedkontoret i Norge ligger sentralt i Oslo Sentrum. I tillegg har vi kontorer i Bergen, Drammen, Helsfyr, Jessheim, Kolbotn, Kristiansand, Lillestrøm, Sandvika, Sarpsborg, Skøyen, Stavanger, Trondheim, Tromsø og Tønsberg.  I tillegg har vi en spesialistavdeling for Mekanikk. 
 
Om stillingen
Firma For kunde av Temp Team as
By KRISTIANSAND S
Fylke Vest-Agder
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Proaktiv bruktbilselger
Tiltredelse Etter avtale
Stillinger 1
Jobreg ID 71363
Søknadsfrist 21.11.2018

Søk her Vis min interesse
Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil

Kontaktperson
Temp Team as v/ Wenche
Avdelingsleder
07030
who@temp-team.no
9 Ledige stillinger

Tilbake