Søknad om læreplass - Isachsen Anlegg AS- 2019

Isachsen Anlegg AS
BetonmastHæhre er en av Norges største entreprenørgrupperinger med over 3000 medarbeidere. Konsernet har virksomhet innenfor bygg, anlegg og eiendom. Isachsen ble stiftet i 1986 og er et av Norges ledende entreprenørkonsern innenfor anleggsdrift. Evnen til hele tiden å se litt lenger enn til dagen i dag, er vår kanskje viktigste styrke. En fremoverlent og samfunnsbevisst forretningsdrift har lagt grunnlaget for 30 års sammenhengende vekst. Hver dag møter over 600 dyktige fagarbeidere på jobb for å gi sitt bidrag til at landets infrastruktur hele tiden blir litt bedre og litt tryggere. Isachsen, entreprenørskap satt i system. Les mer om oss på www.betonmasthaehre.no/anlegg/

Isachsen Anlegg AS har i mange år vært foregangsbedrift når det gjelder å ta inn lærlinger, og gi de god og seriøs opplæring.
Vi har egne fadderordninger som sørger for oppfølging i det daglige, og opplæring som sikrer deg den varierte praksisen, og innføringen i faget som er i henhold til læreplanen.

Som lærling i Isachsen Anlegg AS vil du jobbe med bransjens beste anleggsarbeidere på utfordrende anleggsprosjekter og bli en del av vårt lag for fremtiden.  Vi verdsetter din arbeidsinnsats og tilbyr konkurransedyktige betingelser. Vårt mål er at du skal trives og ønsker å bli værende i bedriften, også etter bestått fagprøve. 

Lærling i dag - leder i morgen?

Vi gir ansvar og tillitt til mennesker som brenner for faget.  Din utvikling starter så snart du går inn døren - hos oss er eksemplene mange på at initiativ og arbeidsvilje kan bringe deg både ett og flere trinn oppover karrierestigen.  Gode reslultater for Isachsen avhenger av din innsats og utvikling - vi invisterer både tid og ressurser i personer som er innstilt på å gjøre en innsats og lære.

Vi tilbyr lærlingeplasser innen følgende fagfelt:

  • Veg- og anleggsarbeiderfaget
  • Anleggsmaskinførerfaget
  • Betongfagarbeiderfaget
  • Yrkessjåførfaget


                                                      Vi bygger fremtiden- vil du være med?

Når du søker lærlingeplass hos oss, må følgende vedlegg være med for at din søknad skal bli behandlet:

  • Karakterutskrift
  • CV
  • Søknad rettet mot ditt fagområde og dine interesser

For å søke lærlingeplass hos oss, klikker du på lenken øverst på denne siden, "søk på stillingen" og fyller deretter inn de påkrevde feltene. 

Arbeidssted vil være det sentrale Østlandet

På - Ryddig - Romslig - Humoristisk - MiljøbevisstOm stillingen

Firma Isachsen Anlegg AS
Sted Teglverksveien 100
By Åmot
Fylke Buskerud
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Lærling i Isachsen
Tiltredelse Sommer/høst 2019
Lønn Etter avtale
Stillinger 15
Jobreg ID 80903
Søknadsfrist 01.03.19

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson

Søk her Tilbake