SPAREBANK 1 PORTEFØLJE AS

SpareBank 1 Portefølje søker leder for kvalitet til sitt inkassoselskap

SPAREBANK 1 PORTEFØLJE AS
SpareBank 1 Gruppen er eid av SpareBank 1-alliansen, Norges nest største finansaktør. Bankene i alliansen er selvstendige regionale- og lokale enheter, som tilbyr et fullverdig spekter av finansielle produkter og tjenester til privatpersoner og bedrifter i sine markeder. SpareBank 1 Gruppen leverer attraktive produkter og tjenester med fokus på gode kundeopplevelser til SpareBank 1-alliansen. Det jobber om lag 6.500 medarbeidere i SpareBank 1- alliansen, hvorav ca. 1.200 i SpareBank 1 Gruppen med datterselskaper. SpareBank 1 Portefølje AS er et datterselskap i SpareBank 1 Gruppen AS. Selskapet består i dag av 8 ansatte og er en betydelig aktør i markedet for kjøp og forvaltning av gjeldsporteføljer. Selskapet har en nordisk vekststrategi og forventer sterk vekst i årene som kommer.

Sparebank 1 Portefølje søker leder for kvalitet til sin inkassovirksomhet. Vil du være med i et fremtidsrettet selskap med et viktig samfunnsoppdrag? Hos oss vil du få mulighet til å bygge opp en kvalitetsavdeling og jobbe i et miljø der kontinuerlig utvikling og kompetanse står i fokus. Bli med på en unik reise!
 

Ansvarsområder

Som leder for kvalitet vil du ha ansvar for compliance og inkassofaglig kvalitet i selskapet. Du vil samarbeide tett med daglig leder for å bygge opp kvalitetsavdelingen og etablere og sikre gode prosesser og rutiner.

Dine viktigste ansvarsområder vil være:

  • Faktisk leder for selskapet (jfr inkassoloven § 5)
  • Utarbeide og løpende oppdatere kvalitetsrutiner og prosessbeskrivelser
  • Utarbeide opplæringsprogram og gjennomføre opplæring
  • Intern kontroll og compliance
  • Bistå med saksbehandling ved kompliserte saker
  • Ansvar for nødvendig rapportering til Finanstilsynet
  • Kontaktpunkt mot Inkassoklagenemda

 

Hvem er du?

Vi ser etter deg med juridisk utdanning og erfaring. For å lykkes i rollen må du ha minst tre års bransjeerfaring samt personlig inkassobevilling. Det er en fordel hvis du har kjennskap til inkassosystemet Predator. Som person jobber du strukturert og systematisk, du trives med å jobbe selvstendig og er opptatt av detaljer. Du er god til å formidle og skape forståelse for kvalitet.


Vil du vite mer?

Ta kontakt med vår rådgiver hos The Assessment Company, Tina Jørgensen på telefon 959 76 072, eller Lise Kjenong i SpareBank 1 Portefølje AS på telefon 952 84 725. Søknadsfrist er 13. november.
Om stillingen
Firma SPAREBANK 1 PORTEFØLJE AS
Sted Storgata 33b
By OSLO
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Leder for kvalitet
Stillinger 1
Jobreg ID 74600
Søknadsfrist 13.11.2018

Søk her Vis min interesse
Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil

Kontaktperson
Tina Jørgensen
Management Consultant
tina.jorgensen@theac.no
2 Ledige stillinger

Tilbake