Pricewaterhousecoopers Accounting AS avd Oslo

God med tall, interesse for effektivisering og kommersiell?

Pricewaterhousecoopers Accounting AS avd Oslo
De bedriftene som endrer verden er de som vil det mest. De som har de mest nysgjerrige menneskene. De som gjør det lille ekstra. PwC har kompetanse fra alle verdens hjørner og lokale kontorer i Norge, og er et av verdens største nettverk av revisorer, advokater og rådgivere. Basert på et bredt kompetansemiljø skal vi bygge tillit og bidra til god styring og kontroll hos våre klienter, og positivt påvirke selskapets evne til verdiskapning og utvikling. PwC tilbyr tjenester innen revisjon, rådgivning, regnskap, skatt og avgift til offentlige og privateide virksomheter. Vårt brede kompetansemiljø bidrar til god styring og kontroll hos våre klienter, og forsterker virksomhetens evne til verdiskaping og utvikling. Hver dag går mer enn 223.000 PwC- medarbeidere i 157 land på jobb for å hjelpe våre klienter til å lykkes. I Norge er vi over 1.700 ansatte representert ved 27 kontorer. PwC sine klienter varierer fra noen av verdens mest komplekse organisasjoner, til små og mellomstore lokale virksomheter. I PwC lever vi etter følgende verdisett: Act with Integrity, Make a difference, Care, Work Together, Reimagine the Possible.

Vi styrker vårt unike kompetansemiljø innen PwC Accounting og ser etter deg som vil litt mer!

Vi søker deg som har kompetanse og erfaring fra revisjon og operasjonelt arbeid fra regnskaps- /økonomifunksjonen. I PwC Accounting blir du en del av fremtidens beste økonomikontor, fremtidens tjenester og systemer, og får muligheten til å være med på å videreutvikle et spennende selskap. Du vil være en del av et ungt og dynamisk miljø med motiverte medarbeidere, i tillegg til at du også vil være en del av et ledende kompetansemiljø.

Du vil få ansvar for egen kundeportefølje og det faglige ansvar for totalleveranse til kunde. Du vil ha ansvar for regnskapsrapportering og økonomistyring til våre klienter, og ha kontinuerlig fokus på utvikling og effektivisering av rutiner. Din hverdag vil bestå av å planlegge og gjennomføre kundeoppdrag samt å organisere og lede kundeteam. En del av dette vil også å være ansvarlig for kvalitetssikring og kontroll av arbeid i teamet.


Hva kan PwC tilby deg?

I PwC får du muligheten til å jobbe med spennende oppdrag hos solide kunder. Du blir en del av et utviklende og godt arbeidsmiljø, hvor vi har satt faglig og personlig utvikling i system. PwC har konkurransedyktige betingelser, samt gode pensjons og forsikringsordninger. 

Vi søker deg med følgende kvalifikasjoner:

 • Utdannelse tilsvarende bachelor-/mastergrad, gjerne innen regnskap og revisjon med gode akademiske resultater
 • Relevant erfaring fra revisjon eller regnskap
 • Gjerne operasjonell erfaring som finansiell controller eller regnskapsleder
 • Generelt god regnskaps- og forretningsforståelse
 • God systemkompetanse og spesielt gode Excel ferdigheter
 • Flytende norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig


Egenskaper som passer inn hos oss:

 • Ha evnen til å sette seg inn i nye problemstillinger
 • Løsningsorientert og ansvarsbevisst
 • Engasjert og endringsvillig
 • Gode relasjonsegenskaper og samarbeidsevner
 • Høy grad av integritet


Er dette noe for deg så gleder vi oss til å motta din søknad!
Vi vurderer søknader fortløpende og dersom du er aktuell for stillingen vil du høre fra oss innen kort tid.
For å bli vurdert til stillingen ønsker vi at du registrerer deg og laster opp alle aktuelle dokumenter; CV, attester og vitnemål.
 Om stillingen

Firma Pricewaterhousecoopers Accounting AS avd Oslo
Sted Dronning Eufemias gate 8
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Rådgivende økonom
Tiltredelse Snarest
Lønn Etter avtale
Stillinger 1
Jobreg ID 77223
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Lise Merethe Bekken
Partner/Rådgiver
lise@kvikkehoder.no
3 Ledige stillinger


Søk her Tilbake