Pecus AS

Truckfører på jakt etter jobb?

Pecus AS
Pecus AS er et rekruttering- og bemanningsbyrå med fokus på nordisktalende personer som vil jobbe i Norge. Vi holder til midt i hjertet av Oslo sentrum. Vi ble etablert i 2012 og vokser raskt med oppdrag i hele Norge. Vi har kunder og konsulenter i fokus og er opptatt av høy kvalitet og kompetanse. Vi er medlem av NHO Service og innehar kvalitetsstempelet Revidert Arbeidsgiver.

Vi søker på vegne av våre samarbeidspartnere nå engasjerte og effektive medarbeidere for både heltid og deltid. For rett person finnes det også muligheter for fast ansettelse. Arbeidsoppgavene vil i hovedsak bestå av truckkjøring, manuelt lagerplukk og pakking. Vi søker deg med godt humør og gode samarbeidsegenskaper som ønsker å bidra til et godt samhold på arbeidsplassen. I denne stillingen er det nødvendig med truck sertifikat T1, T2 og T4. T3 er ikke et krav men kan være en fordel. Det er et krav at du har tidligere erfaring innenfor lager og er godt vant til å kjøre truck.
 

Arbeidsoppgaver:

  • Truckkjøring
  • Plukk og pakk
  • Forefallende lagerarbeid

 
Oppdragene kan variere, og kan være både på deltid og heltid. Det er derfor viktig at du er fleksibel i forhold til arbeidstider.

 

Din profil:

  • Du har truckførerbevis T1-T4, (med fordel T3) 
  • Du har erfaring fra truckkjøring i jobbsammenheng
  • Du er effektiv og nøyaktig
  • Du er pålitelig og punktlig
  • Du liker fysisk arbeid
  • Du snakker godt på et skandinavisk språk

 

Er det deg vi leter etter? Send inn din søknad i dag!
Dette gjør du ved å registrere deg på vår hjemmeside – hvor du laster opp CV og søknad. Grunnet GDPR ønsker vi at dere sender søknad gjennom vår hjemmeside, CV og søknad på mail vil ikke bli vurdert. Aktuelle kandidater vil bli kontaktet, og vi holder intervjuer fortløpende. Send en mail hvis du har noen spørmål!Om stillingen

Firma Pecus AS
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Truckfører
Tiltredelse Etter avtale
Lønn Etter avtale
Stillinger 4
Følg oss på
Jobreg ID 159000
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Sofie Kjønnøy
Rekrutterer
sofie@pecus.no
38 Ledige stillinger

Linn Nyberg
Rekrutterer
linn@pecus.no
51 Ledige stillinger

Søk her Tilbake