Bjergabygg AS

Våre prosjekter viser igjen

Bjergabygg AS
Bjergabygg AS er en tradisjonsrik, lokalt forankret byggmesterbedrift med som eies av ansatte. På veggene våre henger det flere mesterdiplomer, i tillegg til en mengde kursbevis, godkjenningsmerker osv. Vi syns likevel det er de synlige bevisene av utført håndverk som teller mest, og som har gjort utstrakt markedsføring unødvendig. Vår filosofi er ganske enkelt at godt håndtverk lønner seg, og er god nok markedsføring i seg selv. Vi har fått være med å realisere flere av regionens flotteste hus, men påtar oss mange ulike typer oppdrag. Vi har sentral godkjenning i flere tiltaksklasser både som søker, utførende og prosjekterende, vi er godkjent opplæringsbedrift, medlem av NHO, BNL, BSOK, Næringsforeningen. Vår omsetning ligger på ca 40 MNOK, der størstedelen av omsetningen skjer i privatmarkedet. Pt er vi ca 20 faglærte tømrere/lærlinger - 3 prosjektleder (inkludert deg) – og daglig leder.

Liker du å få mennesker til å samhandle i spennende og varierte prosjekter, så er kanskje du vår nye prosjektleder?

Våre prosjektledere er gode med folk. Kundene skal være trygge og våre ansatte og samarbeidspartnere skal føle seg vel ivaretatt når de møter prosjektledere fra Bjergabygg. Som leder er innstillingen din at det gir glede å gjøre andre gode. Vi har noen av regionens mest krevende og prestisjefulle prosjekter, og det stiller store krav til våre prosjektledere. Vi vil gi prosjektlederen mulighet til å være med på hele verdikjeden fra salg til overlevering og etterkontroll. Akkurat det er noe vi gjerne vil at du skal motiveres av. 

Vi ønsker engasjerte prosjektledere og vil tilby aktivt eierskap til rette vedkommende.

Arbeidsoppgavene er varierte. Det blir befaringer, innhenting av priser fra underleverandører og utarbeidelse av tilbud til kundene og ansvar for gjennomføring og overtakelse av prosjekter.
Fagkompetansen må være på plass og du må ha tidligere erfaring som prosjektleder. Du må ha gode PC-kunnskaper, beherske norsk skriftlig og muntlig og ha disponibelt førerkort klasse BE.

Erfaring fra egen bedrift f.eks som byggmester kan være en fordel, da kjenner du gjerne litt på den eierfølelsen vi ser etter.

ARBEIDSOPPGAVER:
 • Du er en lagspiller som er glad i mennesker og trigges av å se andre rundt deg lykkes, enten det er våre kollegaer, samarbeidspartnere eller kunder
 • Du har erfaring som prosjektleder med oppfølging av prosjektøkonomi og prosjektstyring
 • Du trives med å selge, har evnen til å forstå ulike kunders behov
 • Du liker å følge prosjektet fra første befaring til oppfølging ett år etter overtakelsen
 • Du er ærlig og har respekt for at mennesker er ulike
 • Du har lyst å være med i et team som sammen skal styre utviklingen av bedriften videre
ØNSKEDE KVALIFIKASJONER:
 • Byggmester
 • Bransjeerfaring med dokumenterte resultater på god prosjektgjennomføring
 • Gode norskkunnskaper - skriftlig og muntlig
 • Førerkort klase BE
VI TILBYR:
 • Bonus- overskuddsdeling
 • Bilordning
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
Har du spørsmål om stillingen, kan dette rettes til vår samarbeidspartner i Fleksi Rekruttering, Terje Helland, på telefon 900 53 669 eller epost terje@fleksi.no.

Om stillingen

Firma Bjergabygg AS
Sted Luramyrveien 9
By Sandnes
Fylke Rogaland
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Prosjektleder
Tiltredelse Snarest
Lønn Etter avtale
Stillinger 1
Jobreg ID 114483
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Terje Helland
Leder Forretningsutvikling
terje@fleksi.no


6 Ledige stillinger

Søk her Tilbake