Mynewsdesk AS

Vil du være med på å redefinere hvordan selskaper og varemerker kommuniserer?

Mynewsdesk AS
Talentjeger AS er et rekrutterings- og bemanningsbyrå som holder til på Tjuvholmen i Oslo. Vår visjon er å knytte de mest attraktive talentene til de mest spennende stillingene, innen salg og service. Vår styrke ligger i at alle i Talentjeger AS har bakgrunn fra rekruttering, salg og salgsledelse. Mynewsdesk er den raskest voksende bedriften innenfor NHST Media Group som bl.a. eier Dagens Næringsliv og DN.no. Mynewsdesk ble grunnlagt i Sverige av journalister og webinnovatører. Mynewsdesk tilbyr en kommunikasjonsplattform som hjelper bedrifter med eksternkommunikasjon og medieovervåkning - i ett og samme system. Gjennom et søkemotoroptimalisert nyhetsrom kan bedrifter og organisasjoner publisere pressemeldinger, videoer, bilder og annet bedriftsrelatert innhold. I tillegg kan bedriftens materiale automatisk publiseres i virksomhetens sosiale medie-plattformer. Kommunikatørene vil samtidig få fullstendig informasjon om hva som skrives om relevante temaer i media. I Norge er over 500 bedrifter og organisasjoner, som blant annet Telenor, Oslo Lufthavn og Nordic Choice, brukere av Mynewsdesk.

Vår kunde Mynewsdesk er en internasjonal aktør innen SaaS-systemer mot PR- og kommunikasjonsbransjen. De har levert en revolusjonerende plattform som har hjulpet journalister og andre kommunikasjonsansatte siden 2003.
Plattformen lar deg kommunisere med innflytelsesrike mennesker i ulike bransjer, kunder, bloggere og andre relevante målgrupper. Her kan virksomheter skape og dele innhold på egne premisser for å oppnå økt eksponering. Videre kan kommunikatører benytte nyhetsrommet til alle typer ekstern kommunikasjon. Blant annet pressemeldinger, høyoppløselige bilder og videoer kan spres i de rette kanalene til rett tid og til den rette målgruppen.

Se video om ideen her:

MyNewsDesk kan tilby deg som salgskonsulent

 • En spennende salgshverdag  med nyskapende produkter og et salgsmijø med fokus på utvikling
 • Å jobbe i en Gaselle-bedrift i stadig utvikling
 • Fastlønn og gode provisjonsløsninger - ingen tak på inntjening
 • Godt miljø som balanserer profesjonalitet med det sosiale
 • Fantastisk bedriftskultur både lokalt og globalt
 • Gode muligheter for personlig og faglig utvikling og gode karrieremuligheter

I 2008 ble Mynewsdesk kjøpt opp av norske NHST Media Group som eier flere norske medier - blant annet Dagens Næringsliv og DN.no. Pr. i dag er selskapet det som vokser mest og raskest i NHST. Det har mer enn 5,000 kunder og opererer i disse syv markedene: Sverige, Norge, Danmark, England, Tyskland, Finland og Singapore.

Til denne stillingen ser vi etter deg med salgserfaring som ønsker å komme inn i et stabilt og fremadstormende salgsmiljø med fokus på inntjening og trivsel.

En typisk hverdag hos Mynewsdesk som Sales Representative / Salgskonsulent

 • Identifisere og kartlegge nye kunder på det norske markedet
 • Møtebooking, webdemonstrasjoner og fysiske salgsmøter
 • Representere Mynewsdesk utad, mot kunder, bransje og på events
 • Representere Mynewsdesk innad i NHST Media Group
Dine egenskaper og kvalifikasjoner
 • 1-3 år med gode resultater fra salg (ikke et krav)
 • Intresse for å jobbe med salg innen PR og Kommunikasjon
 • Entreprenørånd og har glede av å jobbe med salg
 • Flytende norsk muntlig og skriftlig
 • Resultatorientert

Høres dette ut som deg? Ta kontakt med Talentjeger Geir Erik Sætre hos Talentjeger AS  for å utforske denne muligheten nærmere
Vi har startet prosessen, rekrutteringen skjer fortløpende

Oppstart etter avtale
About the job
Company Mynewsdesk AS
Place Filipstad brygge 2
City Oslo
County Oslo
Webpage Click here
Title Sales Representative / Salgskonsulent
Accession Etter avtale
Salary Fastlønn og provisjon
Jobs 4
Follow us on
Jobreg ID 44078
Deadline Snarest
Apply here Show my interest
Create job search profile

By creating a profile in Jobreg you will be available in the search for a number of recruiters and companies that are looking for candidates. Registration in Jobreg is free!

Create profile

Contact person
Geir Erik Semb Sætre
Talentjeger / Partner
geir@talentjeger.no


14 Available jobs

Back