DISTRIBUTION INNOVATION AS

Ønsker du en inhouse rolle som Frontend-utvikler?

DISTRIBUTION INNOVATION AS
Morgenlevering.no er en forbrukertjeneste hvor du kan få levert frokostvarer fra en rekke leverandører hjem på døren. I flere år har vi hatt en naturlig plass på dørmattene til folk. Men hvorfor ikke bruke teknologien og forbrukerinnsikten til å skape noe mer? Vi ønsket å gi det norske folk en helhetlig morgenstund, og da var det helt naturlig å satse på frokosten. Slik ble Morgenlevering til.
For å skape de beste brukeropplevelsene for våre kunder søker vi etter dyktige frontend-utviklere. Hvis du er god på forbrukertjenester og du forstår netthandelen, da er du ekstra interessant for oss. Du vil utvikle kreative og gode løsninger i et kryssfunksjonelt team, hvor brukerhistoriene dras fra idé til funksjonalitet.
 
Vår drømmekandidat
  • Dyktig frontend-utvikler, som er opptatt av gode brukeropplevelser
  • Vil gjøre våre løsninger til de beste i klassen
  • Vet hvordan å jobbe smidig
  • Kvalitetsbevisst, utforskende og innovativ 
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne, på både norsk og engelsk 

Trigges du av å bruke teknologi kreativt? Ønsker du å bli med på et spennende forbrukerorientert startup, med sterke Schibsted og Amedia i ryggen? Da er dette jobben for deg!
 
Dette får du av oss

Du vil bli en del av et sterkt, innovativt og smidig fagmiljø som setter pris på nye ideer og initiativer. Vi ønsker at du utfordrer dine kreative egenskaper og byr på deg selv.
Vi vil gi deg nok rom til at du utvikler deg både faglig og personlig. Liker du å trene eller spille biljard – ja så har vi dette også.
 
Spørsmål? Da kan du kontakte Capus ved Jonas (93 24 21 33) eller Stine (47 41 92 82). Vi ser frem til å lese din søknad og CV! 

Om din nye arbeidsgiver

Distribution Innovation AS (DI) eier og utvikler morgenlevering.no, og de vil bli din nye arbeidsgiver. Morgenlevering sitt mål er å gjøre hverdagen litt enklere for folk, slik at man kan bruke tid på det som virkelig betyr noe. På Morgenlevering.no kan du bestille frokost alle dager i uken, enten på utvalgte eller faste dager. Siden 2014 har vi levert ferske bakervarer, deilige råvarer og drikke, i tillegg til avisen helt hjem til tusenvis av familier rundt omkring i landet. Med et stort, voksende vareutvalg, har vi blitt en fast del av våre kunders morgenrutiner, med en stadig stigende vekst.
 About the job
Company DISTRIBUTION INNOVATION AS
Place Akersgata 55
City Oslo
County Oslo
Webpage Click here
Title Frontend-utvikler
Accession Etter avtale
Salary Etter avtale
Jobs 2
Follow us on
Jobreg ID 50090
Deadline Snarest. Vi behandler søknader fortløpende.

Apply here Show my interest
Create job search profile

By creating a profile in Jobreg you will be available in the search for a number of recruiters and companies that are looking for candidates. Registration in Jobreg is free!

Create profile

Stine Elisabeth Jonassen
Researcher
+4721958167
stine.jonassen@capus.no
15 Available jobs

Jonas Rambæk
Partner
+4722941107
jonas.rambaek@capus.no


26 Available jobs

Back