Capgemini Norge AS avd Stavanger

Norges største Business Intelligence miljø søker flere DATAVAREHUSKONSULENTER

Capgemini Norge AS avd Stavanger
Som en global leder innen konsulent- og teknologitjenester og digital transformasjon er Capgemini i forkant av innovasjon gjennom å hjelpe kundene å realisere muligheter innen skytjenester, digitalisering og plattformsløsninger. Med 50 års erfaring og dyp bransjeekspertise gjør Capgemini kundene i stand til å realisere sine ambisjoner innenfor et spekter av tjenester som spenner fra strategi til operasjonalisering. Capgemini er overbevist om at forretningsverdien av teknologi skapes av og gjennom mennesker. Capgemini er et multikulturelt selskap med 200 000 ansatte i over 40 land. I Norge har vi kontorer i Stavanger, Bergen, Oslo og Fredrikstad. I 2017 rapporterte konsernet en omsetning på 12,8 milliarder Euro.

Capgemini har et av landets ledende fagmiljøer innen Business Intelligence, Data Science, Big Data, IoT, MDM og ECM. Vi vokser og skal derfor ansette flere datavarehuskonsulenter / BI-konsulenter.

Som datavarehus / BI-konsulent hos oss får du jobbe i spennende, utfordrende og nyskapende prosjekter for noen av Norges største selskaper. Du får anledning til å jobbe med de siste versjonene fra SAS, Microsoft, Qlik etc. med fokus på utvikling av datavarehus, ETL, datamodellering og / eller rapporteringsløsninger. Videre får du jobbe tett med kundene våre på alt fra integrasjon og test med IT-avdelingene, til workshops og prosesskartlegging med forretningsenhetene. Du får også muligheten til å spesialisere deg innenfor spesifikke områder etter eget ønske, samt at vi jobber mye i samhandling med andre tilliggende teknologier.

Capgemini leverer prosjekter med smidig metodikk, og du vil få være med i hele prosjektløpet fra tilbud og analyse til utvikling, produksjonssetting og brukeropplæring. Vi er teknologiuavhengige og har prosjekter innenfor et bredt spekter av teknologier samtidig som vi har stor tyngde innen visse teknologier.

Vi søker deg ønsker å være oppdatert på teknologitrender i markedet, og har et genuint ønske om å fremme effektivisering av arbeidsprosesser, innovasjon og digitale kundeopplevelser.

Hvorfor bør du vurdere å bli en del av vårt BI-miljø?

  • Hos oss får du ta del i Norges fremste fagmiljø preget av yrkesstolthet og en glødende interesse for teknologi, ledelse og smidige metoder. Vi er teknologiuavhengig, men ligger helt i front av den teknologiske utviklingen.Vi har blant annet blitt kåret til årets Microsoft BI-partner de siste 3 årene, og har prosjekter på morgendagens teknologier som blant annet IBM Watson og Cortana.
  • Du blir del av et miljø som har fokus på kompetanseutvikling, med blant annet personlig karriereplanlegging, sertifiseringer, faggrupper og kurs både i Norge og gjennom Capgeminis eget universitet i Paris.
  • Du får gode karrieremuligheter innen fagområdet BI, med et aktivt fagmiljø på tvers av teknologier.
  • Du får en hverdag du kan påvirke selv. Som konsulent innen BI har du kanskje også lyst til å utvikle deg innen prosjektledelse, arkitektur, rådgivning, Cloud, Machine Learning eller annet.
  • Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser i tillegg til subsidiert trengingsmedlemsskap, firmahytter, reiseforsikring, gode pensjonsordninger, uførepensjon, ulykkesforsikring, sykdomsforsikring, gruppelivsforsikring og yrkesskadeforsikring. Vi har også gode betingelser for deg i fødselspermisjon, samt tilbud om gratis helsesjekk.

Hvem ser vi etter?

  • Du har fullført høyere utdannelse.
  • Du har fra 1-2 års erfaring eller mer med BI-arkitektur, design, analyse, utvikling eller liknende.
  • Enten du er "junior" eller "senior" vil du få delta eller ta lead i prosjekter og få bidra med din erfaring og kompetanse ovenfor kolleger og kunder.
  • Du liker å lære, lærer raskt og ønsker å bidra i et aktivt fagmiljø.
  • Du tar initiativ, er fleksibel og har gode kommunikasjonsevner og ser konsulentrollen som utfordrende og spennende.

Er du nysgjerrig på hvorfor mange av bransjens beste BI-konsulenter jobber hos Capgemini?

Vi oppfordrer deg til å ta kontakt for en uforpliktende prat med Frank-Arild Normanseth i AMBIO AS på telefon 400 02 220 for å få mer informasjon om fagområdet og stillingene. Er du egentlig ikke på jakt etter ny jobb, men ble nysgjerrig? Vi oppfordrer deg til å ringe oss uansett. Din henvendelse holdes konfidensiell også ovenfor Capgemini om ønskelig.
Om stillingen
Firma Capgemini Norge AS avd Stavanger
Sted Maskinveien 24
By Stavanger
Fylke Rogaland
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Norges største Business Intelligence miljø søker flere DATAVAREHUSKONSULENTER
Tiltredelse Snarest
Lønn Etter avtale
Stillinger 5
Jobreg ID 55445
Søknadsfrist Fortløpende

Søk her Vis min interesse
Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil

Kontaktperson
Frank-Arild Normanseth
Senior rådgiver / partner
fan@ambio.no


18 Ledige stillinger

Tilbake