På jakt etter drømmejobben?Lei av å skrive jobbsøknader og fylle inn den samme informasjonen om deg selv igjen og igjen? På Jobreg slipper du å bruke unødvendig mye tid på utfylling av skjemaer. Her gir vi deg en liten veiledning til de ulike funksjonene på siden.

20.02.2018

Registrer profil
På få minutter kan du opprette en profesjonell profil – ny teknologi gir indekserte forslag til ferdigheter, utdanning, språk osv. Fyll inn så mye informasjon som mulig, slik at tipsene om hvilke stillinger som passer din profil blir så relevante som mulig. Husk å legge til bransje og hvor du ønsker å jobbe.

Søk på stillinger
På Jobreg finner du til enhver tid flere tusen stillingsannonser innen en rekke bransjer. Når du først har registrert en profil slipper du å fylle inn informasjon om deg selv for hver stilling du ønsker å søke på – her kan du søke med kun ett klikk!

Vis interesse for en stilling
Lei av å skrive jobbsøknader, eller har du rett og slett ikke tid til å skrive søknad til hver stillingsannonse du finner interessant? På Jobreg kan du vise interesse for en stilling ved å klikke på stjernesymbolet – litt som å “poke” på Facebook. Bli tatt med i vurderingsprosessen, samtidig som du bruker tiden din på annet enn å skrive søknader!

Lagre stillinger
Du kan gå raskt igjennom resultatet av søket du har gjort under "Ledige stillinger" og lagre de som ser interessante ut ved å trykke på lagre-symbolet. Så kan du gå gjennom disse etterpå for å vurdere hvem du ønsker å søke på, eller vise interesse for.

Bli headhuntet
Dersom du ønsker det, kan profilen din være synlig for rekrutterere som søker i Jobregs Kandidatbase. Er du relevant for en stilling, finner de deg basert på ferdighetene dine. Høy profilstyrke øker sjansen for å bli headhuntet – jo mer informasjon du legger inn i profilen din på Jobreg, jo lettere vil det være for rekruttererne å finne deg!

Bedriftene på Jobreg
På siden "Bedrifter" finner du en presentasjon av alle bedriftene som publiserer stillingsannonser på Jobreg. Du kan se deres aktive annonser, og finner kontaktinformasjon til rekruttererne. På denne siden kan du finne det byrået som passer deg best og kontakte dem dersom du ønsker det.

Vi ønsker deg lykke til i jakten på drømmejobben!