2 Seniorutviklere .Net
TalentCo (hos kunde)

2 Seniorutviklere .Net

TalentCo (hos kunde)
Vi løser IT-bemanningsutfordringene for næringsliv og offentlig sektor. Våre rådgivere har solid erfaring innen rekruttering og bemanning fra mange sektorer, TalentCo har kontorer i Oslo og Trondheim, men kan løse bemannings- og rekrutteringsutfordringer i hele landet. Våre kunder finnes innenfor forsvar, helse, finans, energi, akvakultur og industri/hightech, hvor vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter. TalentCo har en kombinasjon av egne medarbeidere og et større nettverk av tilknyttede konsulenter som vi benytter til å løse din organisasjons utfordringer.

Arbeidsoppgaver

Kunden søker dyktige og ambisiøse senior-utviklere med solid erfaring og sterk kompetanse på .NET- og web-utvikling, både frontend og backend.

Utviklerne skal inngå i et smidig team med erfarne senior¬utviklere.

De aktuelle systemene som teamet har ansvaret for utvikles kontinuerlig utfra et smidig tankesett, med hyppige leveranser til produksjon.

Det arbeides både med ny funksjonalitet og forbedring av eksisterende funksjonalitet.

Det største systemet, Fosweb, er et komplekst, virksomhetskritisk system med svært høye krav til datakvalitet, sikkerhet og pålitelighet. Systemet består både av .NET-baserte web-applikasjoner og maskin-maskin grensesnitt, der begge har som hensikt å samle inn data om kraftsystemet. Fosweb har grensesnitt mot forskjellige brukergrupper, både interne og eksterne selskaper.

 

Teamet har totalansvar fra kravanalyse til produksjonssetting for sine respektive applikasjoner, samt håndtering av drift- og vedlikeholdsmessige hendelser.

Utviklerne må derfor kunne jobbe på samtlige lag i en applikasjon og i alle faser fra analyse, dokumentasjon av krav, design av gode brukergrensesnitt, arkitektur- og designvurderinger, programmering/test, utrulling til produksjon og applikasjonsdrift.

Det kreves gode evner både på team-arbeid og selvstendig arbeid. Det er også viktig med gode egenskaper når det gjelder kommunikasjon med brukere og forretningssiden.

For mer informasjon se vedlegg

 



Om stillingen

Firma TalentCo (hos kunde)
Sted Lysaker Torg
By Lysaker
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel 2 Seniorutviklere .Net
Tiltredelse Snarest
Stillinger 2
Jobreg ID 276606
Søknadsfrist Snarest (24.05)

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Karl Erik Øvergård
Key Account Manager
karl@talentco.no
222 Ledige stillinger

Martin Ellevold
IT researcher
martin@talentco.no
218 Ledige stillinger

Søk her Tilbake