5 Backendutviklere
TalentCo (hos kunde)

5 Backendutviklere

TalentCo (hos kunde)
Vi løser IT-bemanningsutfordringene for næringsliv og offentlig sektor. Våre rådgivere har solid erfaring innen rekruttering og bemanning fra mange sektorer, TalentCo har kontorer i Oslo og Trondheim, men kan løse bemannings- og rekrutteringsutfordringer i hele landet. Våre kunder finnes innenfor forsvar, helse, finans, energi, akvakultur og industri/hightech, hvor vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter. TalentCo har en kombinasjon av egne medarbeidere og et større nettverk av tilknyttede konsulenter som vi benytter til å løse din organisasjons utfordringer.

Arbeidsoppgaver

Kunden trenger 5 senior backendutviklere til Sanntidsdomenet. Vi søker de med flere års erfaring med handson daglig utvikling, design og drift av komplekse IT-løsninger. Utvikleren vil inngå i avdelingen Digitale Tjenester (DT) sin ressurspool og vil bli allokert til ulike prosjekter og aktiviteter etter behov så lenge oppdraget varer. 

I første omgang er utvikleren tiltenkt å jobbe i Sanntidsdomenet. Utvikleren vil også kunne gå inn i andre oppdrag for kunden  

Utvikleren er tiltenkt et av en håndfull team i Sanntidsdomenet. Teamene har 5-9 utviklere. De er svært modne på teknologi, forretning og devops. Vi har en sterk kultur for kvalitet over kvantitet. På humorfronten er det motsatt, med mye varme og en direkte tone. 

Vi føler på vårt samfunnsoppdrag hver dag, for løsningene våre treffer hverdagen til hundretusenvis av mennesker. Vi bryr oss om hverandre, de reisende, og alle som skal vedlikeholde løsningene våre i fremtiden. Vi samarbeider tett, hjelper hverandre, sier ifra når ting ikke er som de skal, strekker hverandre faglig på teknologi, prosess og konsepter, og setter av mye tid til kontinuerlig forbedring av produktet og oss selv. 

Eksempler på arbeidsoppgaver kan være:

  • Utvikle mikrotjenester i Java/Kotlin oI. inkl. logging og overvåkning av helse- og kvalitetsmetrikker, lage automatiserte tester, produksjonssetting og oppfølging etter produksjonssetting
  • Delta i dialog med interne og eksterne konsumenter, og utarbeide tekniske løsningsbeskrivelser
  • Forvalte og drifte verktøy til eget bruk, tjenester og plattformen
  • Kompetansedeling og kvalitetssikring med code reviews, parprogrammering, etc.
  • Sette seg inn i nye teknologier og bidra til å bygge opp kompetanse i disse på teamet
  • Bidra til å bygge en DevOps-kultur og løsninger
  • Fungere som Tech-Lead, ta ansvar for arkitektur, utviklingsprinsipper, teamets tekniske kompetanse og produktenes livsløp (teknisk gjeld, devops, etc)
  • Fungere som Security Champion med ansvar for å sette sikkerhet på agendaen og bistå inn i Ruters sikkerhetsarbeid

For mer informasjon se vedlegg



Om stillingen

Firma TalentCo (hos kunde)
Sted Lysaker Torg
By Lysaker
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel 5 Backendutviklere
Tiltredelse Snarest
Stillinger 5
Jobreg ID 317265
Søknadsfrist Snarest (03.03)

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Karl Erik Øvergård
Key Account Manager
karl@talentco.no
229 Ledige stillinger

Martin Ellevold
IT researcher
martin@talentco.no
225 Ledige stillinger

Søk her Tilbake