Lumarine | Tjeldbergodden

Åpen søknad - Tjeldbergodden

Lumarine | Tjeldbergodden
Lumarine AS ble etablert i 2015 med navnet Rognkallen AS, og var innledningsvis en produsent av rognkjeks. Selskapet ble etablert av folk med lang erfaring med oppdrett av nye arter og selskapet begynte sin aktivitet på Tømmervåg i Aure kommune. I 2016 kom Kistefos inn på eiersiden og det ble gjort betydelige investeringer i ny infrastruktur ved anlegget på Tømmervåg. Anlegget fremstår som topp moderne og har hatt full produksjon av rognkjeks siden 2017. I løpet av første halvdel 2019 kjøpte Lumarine selskapene Njord Salmon AS på Tjeldbergodden og Atlantic Lumpus AS på Sleneset i Nordland. Disse selskapene er i dag Lumarine Tjeldbergodden og Lumarine Sleneset. Lumarine besluttet i 2020 å legge til rette for settefisk-produksjon av torsk i sin videre utvikling.

Åpen søknad til vårt anlegg på Tjeldbergodden

Er du interessert i å jobbe ved anlegget på Tjeldbergodden ønsker vi gjerne å høre fra deg!
Vi er alltid på jakt etter flere flinke, proaktive og trivelige kollegaer til våre anlegg og ønsker derfor at personer som kjenner seg igjen i oss, våre verdier og interesser melder sin interesse hos oss.
Har du fagbrev innen akvakultur eller annen relevant utdanning/erfaring vil dette være en fordel, men ikke et krav da full opplæring i de aller fleste tilfeller vil bli gitt.

Lumarine er et vekstselskap med store ambisjoner, både for oss selv og våre medarbeidere. For å lykkes mener vi at det skal legges til rette for et godt sosialt- og faglig miljø med rom for utvikling og til å være seg selv. På anlegget jobber vi med påvekst av berggylt, samt at vi er i ferd med å tilrettelegge for settefiskproduksjon av torsk. Det første mottaket av påvekstsfisk av torsk forventes sommeren 2021. I tillegg til dette er vi også godkjent for produksjon av postmolt av smolt. Pr dags dato er vi 14 ansatte på anlegget og setter pris på personer som har stå-på-vilje, ser løsninger og ønsker å utvikle seg selv både personlig og faglig.

For å lykkes hos oss bør du:
  • Være en engasjert og praktisk anlagt person med teknisk innsikt
  • Evne å jobbe selvstendig
  • Like å jobbe i et hektisk miljø
  • Være nøyaktig
  • Like å jobbe i team og ha gode samarbeidsevner

Er du interessert i å jobbe hos oss? Send inn en åpen søknad!

Har du spørsmål om oss eller stillinger og arbeidsoppgaver som kan være aktuelle? Ta kontakt med oss på telefon eller epost!
Du kan også lese mer om oss på våre hjemmesider!
 

Om stillingen

Firma Lumarine | Tjeldbergodden
Sted Buhaugv. 74
By Kjørsvikbugen
Fylke Møre og Romsdal
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Åpen søknad
Tiltredelse Etter avtale
Lønn Etter avtale
Jobreg ID 235695
Søknadsfrist

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Arne Kristian Lie
Fungerende Driftsleder
95928163
arne@lumarine.no
373 Ledige stillinger

Kari Anne Sæterbø
HR og Adm.koordinator
99006559
kari.anne@lumarine.no
373 Ledige stillinger

Søk her Tilbake