Administrerende direktør til nasjonalt kunnskapssenter innen eiendom
Eiendomsfag Gruppen AS

Administrerende direktør til nasjonalt kunnskapssenter innen eiendom

Eiendomsfag Gruppen AS
Eiendomsfag Gruppen er et privat holdingselskap eid av gründeren, og som rommer kunnskapsbedriftene Senter for eiendomsfag, Nettverk for eiendomsfag og Eiendomsyrker. Selskapene tilbyr de beste faglige møteplassene for eiendom – på tvers av sektorer; med både bredde- og dybdeinnsikt, dedikerte leder- og spesialistnettverk, fleksible læringsformer og effektiv nettverksbygging – i en reklamefri sone. Integrert i all formidling ligger en sunn omtanke for den triple bunnlinjen, som er den eneste eierstrategien som vil fungere for fremtiden. Selskapene flyttet inn i svært sentrale og moderne undervisnings- og kontorfasiliteter i Lille Grensen 7 i Oslo sentrum primo 2024, hvor undervisningsvirksomheten er en sentral del av Eiendomsfagets hus – en sentral møteplass for de viktigste beslutningstakerne innen eiendom. I 2023 omsatte senteret for 20 MNOK, med et betydelig potensial for vekst, skalering og lønnsomhet for virksomheten – ikke minst regionalt. Selskapene har sitt aktivitets- og kundebaserte tyngdepunkt i Stor-Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim, med en stadig tydeligere regional profil i tråd med vekststrategien.

Administrerende direktør til nasjonalt kunnskapssenter innen eiendom

Eiendomsfag Gruppen søker en erfaren, pålitelig og strukturert administrerende direktør som vil lede og videreutvikle tre av deres kunnskapsbedrifter – til nytte for landets eiendomsorganisasjoner og talenter innen privat, offentlig og ideell sektor. I forbindelse med etablering av en nyere eier- og selskapsstruktur, er det naturlig for eier å forsterke ledelsen med en ny administrerende direktør som kan bidra til å løfte organisasjonen fra en gründerorientering til en mer ledelsesdrevet driftsorganisasjon.    


Ansvarsområder
Som administrerende direktør vil du lede og koordinere Eiendomsfag Gruppens kunnskapsbedrifter og deres nasjonale aktiviteter, med fokus på å sikre lønnsom og sunn operasjonell drift. Du vil få muligheten til å videreutvikle senterets regionale tilbud og profil, samt operasjonalisere strategi- og budsjettprosesser. I tillegg vil du ha en sentral rolle i drifts- og personalledelse, og ta operativt ansvar for selskapsøkonomi i samarbeid med ekstern regnskapsfører og revisor.

Videre vil du bidra til å opprettholde og forbedre den faglige kvaliteten på gruppens bransjestudier, undervisningsprogrammer, leder- og spesialistnettverk samt tilknyttede kunnskapstjenester. Dette innebærer også inngåelse og vedlikehold av samarbeidsavtaler med deres faglige nettverk, herunder bygge og pleie relasjoner med relevante bransjeforeninger, akademia, forskningsinstitusjoner og ledende fagpersoner innenfor senterets faglige nedslagsfelt.

Stillingen rapporter direkte til eieren, som fra tiltredelsestidspunktet vil gå over i en langsiktig rolle som arbeidende styreleder, og samtidig være tilgjengelig for daglig leder når det gjelder forretnings- og produktutvikling.  


Ønskede kvalifikasjoner:

  • Relevant høyere utdanning innen økonomi, ledelse, eiendomsforvaltning eller tilsvarende 
  • Solid erfaring fra ledelse og selskapsdrift
  • Forståelse og interesse for eiendomsbransjen, markedene og hva som driver eiendomsverdier 
  • Sterk vekstorientering, med en tydelig skapertrang
  • Meget god økonomi- og regnskapsforståelse
  • Erfaring fra digitale kundereiser og digitalt salg er ønskelig 
  • Erfaring fra tett samspill med aktive eiere/gründere vil kunne være en fordel. Det samme vil interesse for selv å kunne bidra inn i deres undervisningssetting


Personlige egenskaper
For å sikre effektiv ledelse og drift av gruppen, søker vi en kandidat med en solid gjennomføringskraft og evne til å fremme kontinuerlig forbedringsarbeid. Din evne til å ta initiativ og få ting til å skje blir derfor avgjørende for å lykkes i rollen. Du bør ha en strategisk og forretningsorientert tilnærming til ditt arbeid, og kunne balansere kommersielle hensyn med opprettholdelse av kvalitet og faglig integritet. Det er viktig at du kan motivere og ansvarliggjøre teamet ditt, og at du er dedikert til å fullføre oppgaver grundig og nøyaktig.

Som leder evner du å motivere og engasjere dine ansatte til å jobbe sammen mot felles målsettinger. Vi tror også at du er en trygg og tillitsvekkende person som evner å bygge gode relasjoner og møte kundeforventinger.


Hvorfor Eiendomsfag Gruppen?
Eiendomsfag Gruppen tilbyr spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i en kvalitetsdrevet organisasjon i vekst. Her vil du få muligheten til å profesjonalisere eiendomsbransjens arbeidsgivere og arbeidstakere, og dermed ha en påvirkning på by- og stedsutviklingen i Norge. Som en del av teamet får du muligheten til å fylle kritiske kunnskapshull for eiendomsbransjen og dens aktører, og bistå ledere og eiere med å løse deler av samfunnets bærekraftsutfordringer. Du vil være en del av et miljø som prioriterer faglig og personlig utvikling, hvor du får støtte og ressurser til å vokse og utforske nye muligheter. Stillingen har konkurransedyktige betingelser, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

Ta kontakt med våre rådgivere i Assessit for mer informasjon om stillingen.  



Om stillingen

Firma Eiendomsfag Gruppen AS
Sted Lille Grensen 7
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Administrerende direktør
Stillinger 1
Jobreg ID 377378
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Øistein Magnussen
Partner
oma@assessit.no


2 Ledige stillinger

Thea Kleiven
Senior Manager / Leder associates
tkl@assessit.no


1 Ledige stillinger

Søk her Tilbake