Projure Advokatfirma AS

Advokat

Projure Advokatfirma AS
Projure Advokatfirma AS er et mellomstort, forretningsjuridisk advokatfirma. Vi er et lokalt alternativ til nasjonale firma. Projure er spesialisert innen arbeidsrett, generell forretningsjuss med hovedvekt på selskapsrett og kontraktsrett samt fast eiendom. Våre advokater bistår i tvister for domstolene på alle nivåer samt i forliksforhandlinger. Vi arbeider i team sammensatt av advokater på ulike nivåer, og dette sikrer gode prosesser og korrekt pris til kunden. Vår bransjekunnskap omfatter oljeleverandører, bemanning, næringseiendom, maritim næring, havn og transport, verft og baser, varehandel og offentlig eide virksomheter. Vår arbeidsmetode: 1 Grundig faktaavklaring kombinert med kunnskap om bransje og region 2 Bruk av juridisk spisskompetanse 3 Tett oppfølging av kunde 4 Løsningsorientert tilnærming Vi gir konkrete råd, ikke bare juridiske utredninger!
Projure styrker laget og søker etter advokat med noen års erfaring innenfor fagområdene selskapsrett, kontraktsrett og/eller fast eiendoms rettsforhold. Vi har solide røtter og er godt etablert sentralt i Stavanger.

Vi ser etter en person som vil bidra i den videre utviklingen av selskapet. Hos oss får du jobbe spesialisert sammen med våre partnere og klienter.

Du er en person som liker å ta ansvar, og du har et godt nettverk i vår region. Du trives og er trygg som foredragsholder og deltar på samlinger og sosiale nettverk.
Du er ambisiøs og trigges av et selskap der veien mot rollen som partner kan være rask og smidig for rette person.
Har du lyst å være en del av vårt team, så gleder vi oss til å høre fra deg!

Om stillingen

Firma Projure Advokatfirma AS
Sted Nedre Holmegate 30
By STAVANGER
Fylke Rogaland
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Advokat
Stillinger 1
Jobreg ID 163377
Søknadsfrist 09,10,2020

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Linda Bore
Partner - Assessit
lbo@assessit.no


2 Ledige stillinger

Søk her Tilbake