AIDER vokser og vil ha med flere på laget - er det deg de ser etter?
Aider Oslo AS

AIDER vokser og vil ha med flere på laget - er det deg de ser etter?

Aider Oslo AS
Vi har vokst fra 2 ansatte til over 800 på noen få år. Med 27 kontorer som strekker seg fra Bodø i nord til Kristiansand i sør har vi kunder fra hele landet. En passion for oss i Aider er å hjelpe kundene våre med å sette fart. Vi hjelper deg med alt fra smarte systemløsninger til å bygge opp en regnskaps- og økonomifunksjon tilpasset virksomheten. Kundene våre får altså ikke bare et korrekt regnskap, men en samarbeidspartner som hjelper dem å akselerere.
Foretrekker du å utfordre det etablerte fremfor å slå deg til ro med status quo? Vi i Aider er nemlig i ferd med å redefinere hele regnskapsbransjen, og trenger flere flinke folk!

Aider jobber hver dag for å sikre sine kunder best mulig hjelp innen regnskap og rådgivning. En sentral faktor for at vi skal lykkes med dette er at vi må ha de beste menneskene på laget, dette er fundamentet alt annet bygges på. Vi ønsker å gi våre kunder enestående hjelp innen regnskap, men også gi råd og skape merverdi med regnskapet i hånden. Nå skal vi ansette ikke bare en, men flere statsautoriserte regnskapsførere som kan hjelpe oss med å få til dette på en god måte.
Hvis du har en bakgrunn fra regnskap, eller et ønske om å videreutvikle deg innen regnskapsfaget bør du kanskje lese videre. Hvis du i tillegg motiveres av å jobbe i team, møte kunder og jobbe med tall, da vil vi veldig gjerne snakke med deg.

Om jobben

Som statsautorisert regnskapsfører vil hovedoppdraget ditt være å føre regnskap for eksterne kunder. For å lykkes med dette vil du blant annet jobbe med følgende oppgaver:
  • Ansvar for å bygge og utvikle kundeportefølje
  • Kundeansvar, herunder økonomisk rådgivning, controlling, rapportering og årsoppgjør
  • Tilrettelegge for best mulig utnyttelse av våre løsninger for kunden
  • Bidra til å skape vekst og utvikle kundeforhold
  • Ulike utleieoppdrag ute hos kunde
  • For rett person vil det også være muligheter for både fag- og leder ansvar

Hvem ser vi etter

Vi er etter både junior og senior profiler. Vi tror at en bakgrunn som statsautorisert regnskapsfører med noen års erfaring gir gode forutsetninger for å lykkes i denne rollen. Du bør like å jobbe med tall og ha kundekontakt. Du må også kunne leve med føring av timer og en tidvis hektisk hverdag. Vi tror følgende egenskaper og erfaring er relevante for å lykkes og trives i rollen:
  • Høyere utdanning innen økonomi, fortrinnsvis spesialisering innen regnskap og revisjon
  • God og bred regnskapserfaring, gjerne fra byrå eller revisjon
  • Gjerne være statsautorisert regnskapsfører
  • Lærevillig og nysgjerrig på teknologi og nye måter å jobbe på
  • Kommunisere godt på både norsk og engelsk

Vårt løfte til deg

Vi kan love deg en jobb hvor du får frihet til å utvikle deg og spesialisere deg innenfor de fagfeltet du skulle ønske. Vi skal gjøre vårt beste for å sikre at du lykkes hos oss. Utover dette får du i rollen mulighet for kursing og videreutdanning, fleksibel hverdag, et sterkt fagmiljø, og et fantastisk arbeidsmiljø med folk i alle aldre.

Andre områder du finner spesialkompetanse på hos oss, er:
  • HR-tjenester – inkludert utleie
  • Transaksjonstjenester
  • Utleie av alt fra regnskapsmedarbeidere til regnskaps- og økonomisjefer
Til sammen utgjør Aider Oslo din komplette partner på alt som har med økonomifunksjonen å gjøre. Trenge du avlastning, råd eller hjelp med hele pakka? Kom til oss.

Vi har kontorer rundt om i hele Oslo-området som gjør at du kan finne det kontoret som passer akkurat deg best!

Vil du vite mer?

Vi ønsker å gi deg som kandidat et tydelig bilde av hva denne jobben egentlig handler om. Derfor har vi intervjuet Rekrutteringsansvarlig i Aider - Jørgen Broch og Statsautorisert regnskapsfører Tomas Lorentzen om hva som kreves i jobben, og hva Aider ser etter når de gjør denne rekrutteringen. Hør intervjuet her! https://on.soundcloud.com/A9q9T   


 

Om stillingen

Firma Aider Oslo AS
Sted Karl Johans gate 37
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Statsautorisert regnskapsfører
Tiltredelse Snarest
Lønn Etter avtale
Stillinger 1
Jobreg ID 364228
Søknadsfrist 31.05.2024

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Charlotte Rendalsvik
Rådgiver
charlotte@meyerhaugen.no


6 Ledige stillinger

Kjetil Berthelsen
Chief Financial Officer
kjetil@meyerhaugen.no


2 Ledige stillinger

Søk her Tilbake