Akvakulturteam - Fullstackutvikler/TechLead
TalentCo (hos kunde)

Akvakulturteam - Fullstackutvikler/TechLead

TalentCo (hos kunde)
Vi løser IT-bemanningsutfordringene for næringsliv og offentlig sektor. Våre rådgivere har solid erfaring innen rekruttering og bemanning fra mange sektorer, TalentCo har kontorer i Oslo og Trondheim, men kan løse bemannings- og rekrutteringsutfordringer i hele landet. Våre kunder finnes innenfor forsvar, helse, finans, energi, akvakultur og industri/hightech, hvor vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter. TalentCo har en kombinasjon av egne medarbeidere og et større nettverk av tilknyttede konsulenter som vi benytter til å løse din organisasjons utfordringer.

Arbeidsoppgaver

Kunden er i gang med en ny leveransemodell i sitt utviklingsarbeid, med målstyring gjennom autonome team i sentrum. Disse skal jobbe fleksibelt med kontinuerlig utvikling og de gis et helhetlig ansvar for både utvikling og forvaltning. I dette står brukerorientering sentralt.

På samfunnsnivå er det et mål at fiskehelsen og fiskevelferden skal være god. Som del av dette skal det nyopprettede akvakulturteamet være en spydspiss for å sette rammene for bærekraftig vekst for norsk akvakulturnæring.

In vesentlig oppgave for akvakulturteamet vil være å sikre at man har god oversikt over tilstanden i næringen. Kjernen i dette vil være å bygge kapabiliteter som muliggjør innhenting, sammenstilling og deling av data på tvers av private og offentlige aktører. I denne kontekst skal teamet samarbeide med næringen og andre offentlige etater om deling av data. I tillegg er det forventet at teamet skal utvikle og eksponere verdiøkende tjenester på internt og eksternt med basis i denne dataen.

Kudens utviklingsteam jobber sammen om å utvikle, teste, vedlikeholde og ellers ta vare på digitale tjenester som hører til teamets område. Vi gjør kontinuerlig leveranse og jobber kontinuerlig med å forbedre vår utviklingspraksis.

Konsulenten skal ta rollen som TechLead i teamet, og ha det overordnede tekniske ansvaret for løsningen. Dette innebærer at man skal kunne utarbeide teknisk arkitektur for løsningen, være med å ulike arkitekturutredninger, foreta riktig valg av teknologi, kunne hjelpe teamet med tekniske utfordringer, samt være med på å bygge teknisk kompetanse både i teamet og generelt.

Konsulenten får også sentrale utviklingsoppgaver i et dynamisk team som skal bestå av både fagressurser og andre utviklere, og skal være med å bygge og understøtte DevOps kulturen i teamet. Utvikleren vil innta en viktig rolle i teamet, og vil være med på å beskrive, utvikle og ellers forvalte produkter innenfor og beslektede produkter. ‘’

 



Om stillingen

Firma TalentCo (hos kunde)
Sted Lysaker Torg
By Lysaker
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Akvakulturteam - Fullstackutvikler/TechLead
Tiltredelse Snarest
Stillinger 1
Jobreg ID 276433
Søknadsfrist Snarest (18.05)

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Karl Erik Øvergård
Key Account Manager
karl@talentco.no
229 Ledige stillinger

Martin Ellevold
IT researcher
martin@talentco.no
225 Ledige stillinger

Søk her Tilbake