Android forntend utvikler
TalentCo (hos kunde)

Android forntend utvikler

TalentCo (hos kunde)
Vi løser IT-bemanningsutfordringene for næringsliv og offentlig sektor. Våre rådgivere har solid erfaring innen rekruttering og bemanning fra mange sektorer, TalentCo har kontorer i Oslo og Trondheim, men kan løse bemannings- og rekrutteringsutfordringer i hele landet. Våre kunder finnes innenfor forsvar, helse, finans, energi, akvakultur og industri/hightech, hvor vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter. TalentCo har en kombinasjon av egne medarbeidere og et større nettverk av tilknyttede konsulenter som vi benytter til å løse din organisasjons utfordringer.

Arbeidsoppgaver

Ruter ønsker en senior Frontend-utvikler til produktteamet bestillingstransport, som er en del avcRuterappen. Utvikleren skal være med å bygge opp produktet inn i den eksisterende Ruter-appen, i et team som vil bestå av produktleder, design lead, tech lead og to utviklere. Vi ønsker oss en utvikler som har lyst til å være med å bygge en helt ny mobilitetsløsning, og som skal løse en spennende og utfordrende problemstilling – hvordan sikre et mer fleksibelt mobilitetstilbud som på sikt kan redusere biltrafikk og effektivisere utnyttelsen av kjøretøy på veien.

Konsulenten kan etter behov bidra inn i andre team og oppgaver.

Om Team Bestillingstransport

I samspill med øvrige bestillingstransport- og mobilitetstilbud i Ruter, sikrer vi bærekraftig bevegelsesfrihet til flere av våre kunder, gjennom sømløs integrasjon av bestillingstransport i Ruters digitale grensesnitt. I første omgang er konsulenten tiltenkt å jobbe i team Bestillingstransport. Konsulenten vil også kunne inngå i andre team eller oppdrag for Ruter.

 

Om rollen og arbeidsoppgaver

Utvikleren skal gå inn i et produktteam som jobber sammen i Nye kundetjenester etter moderne produktutviklingsprinsipper. Vi jobber tverrfaglig med utvikling og utforskning i parallell, med tett dialog med kundene våre. Det er allerede en applikasjon for hhv. iOS og Android som teamet skal videreutvikle ut fra de behovene teamet identifiserer. Vi forventer at teamet har fokus på effekt og verdi, ikke leveranser.

For mer informasjon se vedlegg

 

 



Om stillingen

Firma TalentCo (hos kunde)
Sted Lysaker Torg
By Lysaker
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Android forntend utvikler
Tiltredelse Snarest
Stillinger 1
Jobreg ID 355774
Søknadsfrist Snarest (02.01)

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Karl Erik Øvergård
Key Account Manager
karl@talentco.no
222 Ledige stillinger

Martin Ellevold
IT researcher
martin@talentco.no
218 Ledige stillinger

Søk her Tilbake