Anora Norge søker Demand Planning Manager
Anora

Anora Norge søker Demand Planning Manager

Anora
Anora ble født gjennom sammenslåingen av Altia og Arcus i september 2021, og er et ledende merkevarehus for vin og brennevin i Norden. I Anora mener vi at livet skal nvtes, men ikke på bekostning av planeten vår. Derfor vil vi være best i klassen innen bærekraft i vår bransje. Likeverd og mangfold er kjernen i vår organisasjonskultur, og vi ønsker å sikre en inkluderende og trvgg arbeidsplass. Anora opererer over hele Norden med kontorer i alle de nordiske hovedstedene. Vi har rundt 1100 medarbeidere over hele Nord-Europa, Frankrike og Tvskland. Anora aksjen er notert på Nasdaq Helsinki.
Anora er et ledende merkevarehus for vin og brennevin i Norden og en global industriforløper innen bærekraft. Vi har de kuleste ikoniske merkene og ønsker å støtte utviklingen av en moderne, ansvarlig nordisk drikkekultur. Hos Anora tror vi at livet skal nytes, men ikke på bekostning av planeten vår.

Vi ser nå etter en
DEMAND PLANNING MANAGER i Norge
for å bli med i Anoras salgs- og driftsplanleggingsteam.


Vi søker etter en person som skal sørge for at våre Salgs- og Drifts- og Etterspørselsplanleggingsprosesser for våre valgte markeder/salgskanaler drives profesjonelt og videreutvikles. Du vil jobbe tett sammen med våre salgsenheter for å oppnå bedre planleggingsnøyaktighet og optimale lagernivåer samtidig som du opprettholder et godt servicenivå overfor kundene. Du vil også fungere som «nøkkelbruker» for Norges logistikk og jobbe med å utvikle prosess med vår forretnings- og logistikkleverandør.

Som person er du resultat- og detaljorientert og din arbeidsstil er proaktiv. Du har meget sterk analytisk kompetanse og evne til å forstå helheten og totale kostnader. Du kan analysere hva som ligger bak tallene og KPIene og gjøre dem om til mål og handlingsplaner. Du har gode kommunikasjons- og prosjektarbeidsevner. Du kan jobbe både selvstendig og som del av et tverrfunksjonelt team i et flerkulturelt miljø.

Sentrale arbeidsoppgaver i denne jobben er:

- Støtt Anoras kommersielle enheter for å forbedre planleggingsnøyaktigheten og lagernivåene ved å analysere data og lage rapporter som støtter beslutningstaking

– Støtt virksomheten og samarbeid med vår logistikkpartner for å utvikle måter å jobbe på for å forbedre prosessen vår ytterligere

- Planleggingsansvar for tildelte salgskanaler

- Sammen med Head of Demand Planning og Head of Procurement Planning sette opp et nytt team i Norge og støtte dem i det daglige arbeidet

For å lykkes i denne stillingen har du minimum 3-4 års relevant arbeidserfaring innen planlegging/logistikk/Supply Chain. Erfaring med raske forbruksvarer er en fordel (FMCG). God systemforståelse og IT-prosess. Du har arbeidserfaring med Relex eller annet planleggingssystem. Power-Bi og MS Office-ferdighetene dine er på avansert nivå. Du behersker engelsk og norsk flytende. Stillingen er lokalisert på vårt kontor i Norge, Gjelleråsen.

Hvis du kan se deg selv som medlem av Anoras S & OP-team, vennligst send inn søknad og CV snarest, dog innen senest 7. april For ytterligere informasjon om denne stillingen, vennligst kontakt vår rekrutteringspartner i Assessit Tron Skarpenes
mobil: +47 932 51 103, HR Manager Lasse Hansen mobilnr: +47 468 49 850, eller kontakt Head of Demand Planning Lena Christensson Jones lena.christensson-jones@anora.com (+46 70 538 66 77)

Anora er en inkluderende arbeidsplass, og har som et personalpolitisk mål at bemanningen bør gjenspeile befolkningen generelt når det gjelder kjønn, alder, funksjonsnedsettelse og kulturelt mangfold.


Om stillingen

Firma Anora
Sted Destilleriveien 11
By Oslo
Fylke Oslo
Arbeidstittel Demand Planning Manager
Tiltredelse Snarest
Lønn Etter avtale
Stillinger 1
Jobreg ID 367095
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil