-Arkitekt/Teknisk rådgiver - IaC automasjon (metode og verktøy)
TalentCo (hos kunde)

-Arkitekt/Teknisk rådgiver - IaC automasjon (metode og verktøy)

TalentCo (hos kunde)
Vi løser IT-bemanningsutfordringene for næringsliv og offentlig sektor. Våre rådgivere har solid erfaring innen rekruttering og bemanning fra mange sektorer, TalentCo har kontorer i Oslo og Trondheim, men kan løse bemannings- og rekrutteringsutfordringer i hele landet. Våre kunder finnes innenfor forsvar, helse, finans, energi, akvakultur og industri/hightech, hvor vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter. TalentCo har en kombinasjon av egne medarbeidere og et større nettverk av tilknyttede konsulenter som vi benytter til å løse din organisasjons utfordringer.

Arbeidsoppgaver

Kunden gjennomgår en større modernisering av sin infrastruktur. En sentral faktor i moderniseringen er automasjon av nåværende mere manuelle arbeidsformer i utvikling, drift og forvaltning. Å etablere en programvarestyrt infrastruktur (IaC) inngår i begge de store initiativene for å levere både nye skybaserte plattformer og nytt nettverk. Disse prosjektene er organisert som sentrale deler av delportefølje infrastruktur. For å sikre en vellykket implementering av automasjon vil Sykehuspartner sikre tilgjengelighet til metoder, verktøy, arkitektur, teamstrukturer og informasjonsmodeller som standardiserer leveransene på tvers av prosjektene. Målet er at linjen som skal videreføre drift og forvaltning skal overta en helhetlig løsning uavhengig av prosjekt.

For å sikre tilstrekkelig kapasitet og kompetanse innen automasjon er det opprettet et team som har ansvar for å standardisere, støtte og kravstille implementering i prosjektene. Teamet er sammensatt med ressurser innen fagområdene nevnt over. Teamet fungerer likt andre fellesfaglige team (bl.a. informasjonssikkerhet og arkitektur), dvs. støtte og kravstille overfor prosjektene. Vi søker nå en ressurs som kan utvikle og støtte prosjektene på metoder og verktøyvalg innen IaC til dette teamet.

Konsulentens oppgaver

· Veiledning, rådgiving og videreutvikling av nødvendige føringer for å bidra til en helhetlig tilnærming rundt Infrastructure as Code (IaC) området. Sikre at løsningene for infrastruktur skalerer videre mot PaaS og SaaS.

· Identifisere viktige beslutninger som bør gjøres tidlig i etablering av et moderne IaC miljø for å tilrettelegge for videre modernisering og vekst på tvers av ulike teknologier og prosjekter – for eksempel knyttet til informasjonsmodeller, tagging, kostkontroll, styring og management. Det er viktig at dette breddes og benyttes på tvers av tiltak som jobber med automatisering og IaC.

· Identifisere nødvendige IaC grensesnitt mot omliggende Enterprise Service Management og orkestreringsportefølje, som sikrer en skalerbar og fremtidsrettet løsning.

· Identifisere nødvendige IaC grensesnitt til initiativer og prosjekter for å sikre en skalerbar og fremtidsrettet løsning.

For mer informasjon se vedlegg

 



Om stillingen

Firma TalentCo (hos kunde)
Sted Lysaker Torg
By Lysaker
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel -Arkitekt/Teknisk rådgiver - IaC automasjon (metode og verktøy)
Tiltredelse Snarest
Stillinger 1
Jobreg ID 358311
Søknadsfrist Snarest (19.01)

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Karl Erik Øvergård
Key Account Manager
karl@talentco.no
222 Ledige stillinger

Martin Ellevold
IT researcher
martin@talentco.no
218 Ledige stillinger

Søk her Tilbake