Baneservice AS

Baneservice styrker sin prosjektorganisasjon for å kunne håndtere flere store prosjekter

Baneservice AS
Jernbanen er en viktig bidragsyter for å løse dagens og fremtidens transportutfordringer på en effektiv og miljøvennlig måte og får stor oppmerksomhet i Norge. Det forventes en betydelig satsning på jernbane, trikk og t-bane i årene fremover, og Baneservice ønsker å være en viktig aktør i denne satsingen. Baneservice er Norges største baneentreprenør og leverer maskin- og entreprenørtjenester til jernbanerelatert virksomhet. Selskapet bygger og vedlikeholder spor, kontaktlednings-, signal- og teleanlegg. Omsetningen for konsernet i 2017 var på NOK 743 mill. Baneservice har ca. 400 ansatte. Hovedkontoret ligger på Lysaker.

PROSJEKTINGENIØRER - Maskinelt sporvedlikehold - Spor - Elektro/ Elkraft/Kontaktledning

Vi skal ansette prosjektingeniører inne alle de banetekniske fagene.  Som prosjektingeniør vil du ha som hovedansvar å bistå prosjektlederne. Du vil følge prosjektledere innen forskjellige fagområder tett for å bygge opp kompetanse innen fag og prosjektstyring.

Eksempler på arbeidsområder:

  • Bistå i planlegging og gjennomføring av prosjekter, herunder innhenting av beskrivelser og utarbeiding av prosjektplaner.
  • Bistå i etablering av prosjektorganisasjon
  • Ansvar for beregninger, dokumentasjon, rapportering og prosjektinnkjøp
  • Delta i byggemøter
  • Følge opp spesifikke deler av prosjekter, etter hvert eget ansvar for delprosjekter
  • Bistå på system- og kontrakt-siden innen HMS og kvalitet

Kvalifikasjoner:

Vi søker kandidater med relevant utdannelse på Master/Bachelornivå og gjerne 2-4 års erfaring fra prosjektbasert virksomhet. Du er arbeidsom, lærevillig og strukturert. Vi ser gjerne at du ønsker å gå et karriereløp mot å bli prosjektleder.

Relevant erfaring kan være prosjektroller fra bygg, anlegg, olje & gass, nettselskaper, energi/ kraft, telecom, byggherre eller konsulentselskaper. Du kan for eksempel ha jobbet med cost controlling, HMS/ KS, prosjektplanlegging, prosjektkoordinering, kontraktsarbeid tekniske beregninger eller som Lead Engineer på underleveranser.

For noen av stillingene vil vi også vurdere nyutdannede.

Vi tilbyr:

  • Gode opplærings-, utviklingsløp basert på coaching og mentoring.
  • Ansvarsfulle stillinger med gode muligheter til å skape synlige resultater på relativt kort tid. 
  • Du vil få bidra til å skape mer jernbane for pengene, samt å drive Norge miljømessig fremover.
  • Fleksible arbeidstidsordninger og konkurransedyktige betingelser.

Vi er opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater med innvandrerbakgrunn til å søke. Vi jobber med å øke vår andel av kvinnelige ansatte.

Ønsker du mer informasjon om stillingen kontakt Compass Human Resources ved Stein-Sverre Wold, +47 906 88 270 eller Hanna Kaupang, +47 481 72 822.

Klikk på søknadsknappen for å registrere din CV og søke stillingen. Søknadene blir håndtert fortløpende og med konfidensialitet.Om stillingen

Firma Baneservice AS
Sted Vollsveien 9
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Prosjektingeniører
Tiltredelse Snarest
Lønn Etter avtale
Stillinger 1
Jobreg ID 84727
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Stein-Sverre Wold
Partner
+4722007700
sswold@compass.no
6 Ledige stillinger

Hanna Kaupang
Researcher
+4722007700
hk@compass.no


7 Ledige stillinger

Søk her Tilbake