BDO Advokater vokser. Stavangerkontoret søker nå advokater for ansettelse. Ta en ledende posisjon hos oss og bli med på veksten.
BDO ADVOKATER AS

BDO Advokater vokser. Stavangerkontoret søker nå advokater for ansettelse. Ta en ledende posisjon hos oss og bli med på veksten.

BDO ADVOKATER AS
BDO Advokater AS er et av Norges raskest voksende advokatfirmaer. Vi er i dag mer enn 100 ansatte fordelt på kontorer i Trondheim, Stavanger, Oslo, Kristiansand, Bergen og Østfold. Vi har spesialkompetanse innen skatt, avgift, selskapsrett, arv/generasjonsskifter, arbeidsrett og fast eiendoms rettsforhold samt generell forretningsjus og yter rådgivning til klienter innenfor de fleste bransjer. BDO Advokater region SørVest, med kontor i Stavanger, Bergen og Kristiansand, består i dag av 14 medarbeidere. Grunnet økende oppdragsmengde søker vi nå etter advokater til Stavangerkontoret.
Ansettelse skjer på junior og seniornivå hvilket vil si 3 års relevant erfaring eller mer. For spesielt erfarne kandidater kan partnerskap være aktuelt.

Har du erfaring med forretningsjus som f.eks. selskapsrett, avtalerett, entrepriserett eller eiendomsrett, kan du være den vi ser etter. Det samme gjelder hvis du har arbeidet mye med skatt.

Oppgavedeling

Vi legger til rette for at advokatene skal jobbe sammen og lære av hverandre. BDO Advokater har derfor innført en prosjektledermodell hvor fokus for den enkelte er resultatet på oppdragene og ikke kun egenfakturering. Dette innebærer at du bidrar til egen budsjettoppnåelse ikke bare når du fører egne timer, men også når du f.eks. trekker inn kolleger i oppdrag eller når du leder prosjekter.

Vekst gir muligheter

BDO Advokater er en utfordrer. Advokatvirksomheten skal vokse, og den som begynner her kan forvente en reise i et fleksibelt, skiftende og spennende miljø. Nye kolleger vil komme til. Nye kunder vil bli landet. Muligheter vil oppstå.

Advokatene i BDO arbeider i et tverrfaglig miljø med kolleger som har lang erfaring innenfor sine spesialområder, som revisjon, business services, consulting og corporate finance. Her ligger alt til rette for advokater som motiveres av å sette seg inn i andre fag og lære nytt. Dette innebærer også et potensiale for å bli trukket inn i nye kundeprosjekter.

Tiltrekkes du av å arbeide i et dynamisk, multifaglig vekstmiljø, hvor ting ikke er fastlåst og det er kort vei til toppen, og hvor man fremdeles setter pris på forslag til endring, vil vi gjerne høre fra deg.

Din bakgrunn

For å lykkes som Senior Manager, Director eller Partner hos oss må du være en attraktiv samarbeidspartner for kundene og være bevisst på å utvikle en kundeportefølje.

I tillegg må du ha solid forretningsmessig og organisatorisk forståelse, og god innsikt i relevante bransjer/sektorer. Du må beherske eget fagfelt på høyt nivå og være anerkjent internt og eksternt innen en bransje eller fag.

Prosjektledelse

Vi vil i tiden fremover komme til å ta på oss større oppdrag. Vi ønsker derfor også at du er åpen for å lede. En slik prosjektlederrolle betyr at du leder egne prosjekter hvor flere advokater deltar. Du kan også ha et koordinerende ansvar for flere prosjekter. 

Kontakt

Er du interessert i å vite mer om mulighetene i BDO Advokater, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med partner Lin Therese Reese i A`HEAD, epost ltr@ahead.no, tlf. 924 45 428. Du kan også ta kontakt med partner Stig-Rune Reese i A`HEAD, epost srr@ahead.no, tlf. 454 49 444.

Du kan snakke fortrolig med oss. Vi vil ikke overføre verken ditt navn eller noe dokument til BDO Advokater uten din eksplisitte tillatelse.

Vi vil gjennomføre intervjuer fortløpende, så ikke vent med å ta kontakt hvis du vil vite mer før du bestemmer deg.

Ønsker du å søke stillingen gjør du det ved å benytte en av knappene øverst i annonsen.

Om stillingen

Firma BDO ADVOKATER AS
Sted Luramyrveien 40
By Sandnes
Fylke Rogaland
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Advokat
Tiltredelse Snarest
Stillinger 2
Jobreg ID 352299
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Stig-Rune Reese
Managing Partner
srr@ahead.no


4 Ledige stillinger

Lin Therese Reese
Partner
ltf@ahead.no


3 Ledige stillinger

Søk her Tilbake