Bilinteressert og glad i å selge?
Auto 8-8 Sildnes & Halaas AS

Bilinteressert og glad i å selge?

Auto 8-8 Sildnes & Halaas AS
Auto 8-8 er et av fylkets største bilkonsern med omsetning i 2023 på 1,478 milliard. Vi har forretninger i Kristiansund, Eide, Molde, Ålesund, Førde/Florø og i Bodø. Vi forhandler merkene Ford, Nissan, Hyundai, Mazda og Seres. Vi har en offensiv strategi for å møte kundens krav til den totale billeverandør for framtiden.
Hva ser vi etter?
Hos oss får du muligheten til å jobbe i et hyggelig miljø i en bransje i rask utvikling og med spennende produkt. Som salgssjef hos oss vil du oppleve hektiske og varierte arbeidsdager. Vi ser etter en person som setter kunden i fokus og som er svært opptatt av kundeservice.
Vår salgssjef skal være ledestjernen som med sin engasjerende holdning og innsats spiller de andre selgerne gode. Vi ønsker en kollega som bidrar til, og forsterker, vår gode salgskultur - hvor godt humør og høy moral er ingrediensene. Auto 8-8 Sildnes & Halaas skal til enhver tid etterstrebe å bli bedre, dag for dag. Sammen skal vi levere de beste kundeopplevelsene!

Her vil du jobbe på et lag der trivsel, arbeidsmiljø og samarbeid er viktig. Vi har dedikerte selgere med ansvar for hver sine forretningsområder for å kunne tilby kvalifisert rådgivning. Våre kunder skal få den beste kjøps- og eierskaps opplevelsen når de handler hos oss. Vi har høye standarder - her vil du få jobbe med tre av verdens beste bilmerker, Ford, Hyundai og Nissan
- og du får verdens beste kolleger! 

Dine arbeidsoppgaver / ansvarsområde vil være:
Som salgssjef vil du i tillegg få ansvar for eget salg av Ford nyttekjøretøy, både til eksisterende kunder og oppsøkende mot nye potensielle kunder. Du vill ha ansvaret for oppfølging av våre andre selgere, ansvar for at butikkens avdeling er bemannet og fremstår presentabel i åpningstiden, samt representere Auto 8-8 på ulike aktiviteter.
Våre merker har flere svært attraktive modeller og vi vet at fremtiden er spennende!
Vår nye Salgssjef vil få være med på en spennende reise og du vil som salgssjef få være med å påvirke og forme utviklingen sammen med ledergruppen, samt jobbe kontinuerlig for å bli den beste leverandøren i regionen! Som vår salgssjef har vi store forhåpninger om at du, sammen med oss, tar steg for å løfte avdelingen som en helhet og har et sterkt ønske om å lykkes.

Trigges du av salg og ønsker å være en del av vårt team, men mangler motivasjon for oppgavene som salgssjef? Da oppfordrer vi deg til å søke som selger av Ford nyttekjøretøy.

Hva kreves av deg i stillingen som salgssjef?
Vi vil at du skal lykkes og trives i rollen hos oss, og tenker at følgende kvalifikasjoner og personlige egenskaper legger til rette for dette:

Kvalifikasjoner:
  • Du har erfaring fra salg gjennom dokumenterte salgsresultater
  • Det er ønskelig med bransjeerfaring eller relevant erfaring fra salg av kapitalvarer 
  • Du har god kunnskap og en sterk interesse for bil
  • Du er god til å bygge og vedlikeholde kunderelasjoner
  • Du mestrer bruk av PC og digitale verktøy på en god måte
  • Du har gode norskkunnskaper muntlig og skriftlig
  • Du har førerkort klasse B
Personlige egenskaper:
  • Du har lederegenskaper og setter standarden
  • Du er dyktig til å kommunisere og forhandle, og har en naturlig evne til å bygge tillitt
  • Du er en kremmer, er løsnings- og resultatorientert og trigges av å oppnå resultater
  • Du er flink til å ordlegge deg og trives med å snakke med forskjellig typer mennesker
  • Du trives i et hektisk miljø og en forpliktelse til å levere enestående kundeopplevelser
  • Du er ryddig og verdsetter å ha system og oversikt
  • Du trigges av å oppnå egne mål og mål satt for temaet du skal lede
Vårt løfte til deg
Vi er stolte av å jobbe i Auto 8-8. Om du blir vår nye kollega tilbyr vi en spennende, utfordrende og allsidig arbeidshverdag. Hos oss er trivsel og et godt arbeidsmiljø viktig og vi jobber aktivt for å tilrettelegge for aktiviteter som fremmer dette. Kvalitet er en del av vårt varemerke og vi setter derfor fokus på god opplæring og konkurransedyktige vilkår. Som en del av laget hos Auto 8-8 vil du jobbe i en bedrift med en fremoverlent strategi, med svært spennende produkter, nå og i framtiden. Hos oss finner du ambisiøse, kunnskapsrike og kundeorienterte lagspillere som setter kvalitet i fokus. Vi er også godkjent lærebedrift og sertifisert Miljøfyrtårn.

Vil du vite mer?
Ta kontakt med daglig leder Raymond Brandshaug på telefon 904 83 116, mail raymond.brandshaug@auto8-8.no eller les om oss på våre nettsider.

Alle søknader behandles konfidensielt.
 

Om stillingen

Firma Auto 8-8 Sildnes & Halaas AS
Sted Rørgata 4
By Kristiansund
Fylke Møre og Romsdal
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Salgssjef
Tiltredelse Snarest
Lønn Etter avtale
Stillinger 1
Jobreg ID 377163
Søknadsfrist 20.05.2024

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Raymond Brandshaug
Daglig leder | Sildnes & Halaas
raymond.brandshaug@auto8-8.no
2 Ledige stillinger

Søk her Tilbake