Bilmekaniker søkes til Biltunet verksted i Ski
BILTUNET VERKSTED AS

Bilmekaniker søkes til Biltunet verksted i Ski

BILTUNET VERKSTED AS
Flex Bemanning representerer solid erfaring i rekruttering og bemanning i en rekke bransjer som bygg- og anlegg, engineering, lager og logistikk, salg og markedsføring og kontor/administrasjon. Vi har i dag kontor i Oslo.
På vegne av vår kunde Biltunet verksted søker vi en bilmekaniker. Du vil jobbe i et sammensveiset team på et verksted med lang historie og flere faste kunder. Kunden har god ordreinngang og travle dager og man ser derfor etter å utvide teamet med ytterligere 1 mekaniker. Det er ønskelig med snarlig oppstart. Det tilbys konkurransedyktig lønn og ryddige arbeidsforhold.

Biltunet Verksted ligger lett tilgjengelig ved Nygårdskrysset i Ski. Lang erfaring og gode fagfolk og fornøyde kunder er vår beste referanse. Som autorisert verksted kan vi utføre reparasjoner på alle bilmerker.

Vi utfører alt et vanlig autorisert bilverksted kan tilby av tjenester, blant annet EU-kontroll, reparasjoner og feilsøking av ulike problemer, service og utskiftning av slitedeler, dekk skifte, eksos, bremseanlegg og elektrisk osv. med unntak av karosseriskader. 

Vi søker en hyggelig kollega som har stor interesse for bilmekaniker faget

Som bilmekaniker vil du være ansvarlig for å utføre  reparasjoner og vedlikeholdsarbeid på kjøretøy av ulike merker og modeller. Du vil samarbeid tett med andre medlemmer av vårt team for å sikre at alle oppgaver utføres til høyeste standard og innenfor tidsfrister. 

Arbeidsoppgaver:

* Diagnose, feilsøking og mekanisk arbeid på ulike bilmerker
* Normal service
Utfør reparasjoner og vedlikeholdsarbeid i samsvar med produsentenes retningslinjer og spesifikasjoner

Du er/har:

* Fortrinnsvis fagbrev som bilmekaniker, men kandidater med lang og relevant erfaringsbakgrunn vil også vurderes
* God allround-erfaring
* En hyggelig kollega
* Hardtarbeidende, pålitelig og omgjengelig
* Yrkesstolthet og interesse for ditt fag

Vi ser frem til å motta din søknad/CV via våre hjemmesider. Ved spørsmål kontakt Bernt Færestrand  på + 47 97795700 eller send en søknad til bernt@flexbemanning.no
 

 


 


Om stillingen

Firma BILTUNET VERKSTED AS
Sted Nygårdsveien 30
By Ski
Fylke Viken
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Bilmekaniker
Tiltredelse Etter avtale
Lønn Etter avtale
Stillinger 30
Jobreg ID 368744
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson

Søk her Tilbake