Bilskadereparatører søkes til Avd. Kokstad for WERKSTA
WERKSTA BERGEN AS

Bilskadereparatører søkes til Avd. Kokstad for WERKSTA

WERKSTA BERGEN AS
Werksta Group ble etablert i Sverige i 2015 og er nå den ledende skadereparasjonskjeden i Norden. Vi har mer enn 100 verksteder i Sverige, Finland og Norge som tilbyr skadereparasjoner av høy kvalitet. I Sverige finner du 24 workshops fra Stockholm til Malmö. I Finland opererer vi under navnet Autoklinikka, som dateres tilbake til 1992. Her har vi over 50 verksteder, eide og franchisetakere, noe som gjør oss til en virkelig landsdekkende kjede i Finland. Werksta utvidet til Norge i 2018 og har nå 13 verksteder på Vestlandet, Østlandet og Sørlandet. Den sterke fremgangen i veksten for Werksta Group fortsetter.

På grunn av økende arbeidsmengde søker vi en bilskadereparatør til vår avdeling Werksta Bergen avd Kokstad. 

Er du vår nye bilskadereparatør?

Som bilskadereparatør på vårt verksted ser du hva som må gjøres for å reparere skaden på en miljøvennlig og effektiv måte. Du er nøyaktig, systematisk og serviceinnstilt. Hos oss er du en del av vårt team som sammen skaper de beste produktene til våre kunder.

Er dette deg?

Du har førerkort klasse B. Fordel med fagbrev som bilskadereparatør, men dette er ikke et krav. Relevant praksis kan veie opp for manglende fagbrev. Du trives med å jobbe i et team og har interesse for bil. Du kjenner deg igjen i våre verdier, KvalitetMenneskerÆrlighet og Respekt.

Vi tilbyr markedets beste betingelser, og en variert arbeidsdag i et hektisk og trivelig miljø.



Om stillingen

Firma WERKSTA BERGEN AS
Sted Kokstaddalen 28
By Bergen
Fylke Vestland
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Bilskadereparatør
Tiltredelse Snarest
Stillinger 2
Jobreg ID 350048
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Prashant Sharma
Senior Rådgiver
ps@fremrykk.no


4 Ledige stillinger

Søk her Tilbake