Bli med i vårt team som elektriker!
FLOW BREDESEN ELEKTRO AS

Bli med i vårt team som elektriker!

FLOW BREDESEN ELEKTRO AS
FLOW Bredesen Elektro samarbeider tett med FLOW Bredesen VVS AS og FLOW Bredesen Klima AS i Arendal og omegn. FLOW Bredesen VVS i Arendal ble etablert allerede i 1927 og har i generasjoner utført alle oppdrag innen landbasert rørlegging i Agder-regionen for privat og offentlig sektor, næringsliv og industri. Utfordrende og komplekse prosjekter har gitt dem solid erfaring og fornøyde kunder. De yter alltid det lille ekstra på kvalitet og service, og ønsker å gi mer enn kunden forventer. Hos FLOW Bredesen Elektro får kunden trygghet for gjennomføringen og gode opplevelser som reflekterer den kontinuerlige oppmerksomheten de har på kompetanse, effektivitet, profesjonalitet og kvalitet i alle prosesser. Respekt og pålitelighet er en selvfølge, engasjementet er et kjennetegn.

FLOW Bredesen Elektro har stadig nye og spennende oppdrag og de trenger flere flinke kollegaer til stillingene:

Serviceelektriker - Svakstrømselektriker - Elektriker BAS


FLOW Elektro BredesenAS er et nyetablert selskap i sterk vekst, så den som kommer inn hos oss har alle muligheter til å være med og påvirke reisen videre, og bidra til å sette sitt eget preg på både stillingen og selskapet.
FLOW Bredesen Elektro AS er et selvstendig selskap i FLOW Group og er en totalleverandør av elektrotekniske tjenester for bedriftsmarkedet på Sørlandet. Vi holder til på Stoa i Arendal, og vi samarbeider tett med våre søsterselskap i byen samt andre FLOW selskap i Norge.
 


Er du en gnistrende god elektriker som søker nye utfordringer?
Ønsker du å være en del av et dynamisk team som verdsetter kompetanse, innovasjon og trivsel på arbeidsplassen?
Du vil også ha muligheten til å jobbe i et tverrfaglig miljø med mange gode skrøner på lager i lunchpausene og innimellom hektisk jobbing.
Her har vi den perfekte muligheten for deg som enten bor på Sørlandet eller ønsker å flytte til Arendalsregionen.
Siden vi har sentrale lokasjoner nær E-18 kan du fint bo en annen plass,  da vår arbeidshverdag stort sett er i nærheten av E-18 i Agder.



Flow Elektro kan tilby:

  • Gode lønnsvilkår
  • Varierte arbeidsoppgaver
  • Godt kvalifiserte kollegaer
  • Et pulserende arbeidsmiljø og gode kolleger
  • Tilgang til FLOW Akademiet
  • God servicebil



Flow Elektro kan også tilby følgende arbeidsoppgaver for de forskjellige stillingene:

  • Elektriker på prosjekt
  • Elektriker til serviceoppdrag hos kunder
  • Elektriker til svakstrømsoppdrag
  • Involvere seg i bedriftens HMS og kvalitetssystem
  • Lede arbeidet på byggeplass, i samarbeid med prosjektledelse (BAS)



Flow Elektro ønsker at du har følgende kvalifikasjoner:

  • Fagbrev gruppe L (relevant fagbrev til stillingen)
  • Førerkort klasse B
  • Du må beherske norsk / skandinavisk godt, både muntlig og skriftlig
Om du i tillegg er sertifisert innen ett eller flere systemer innen brannalarm og adgangskontroll eller NEK 405 internkontroll /termografering er dette en fordel
 



Hvorfor velge FLOW ELEKTRO?

Innovativt arbeidsmiljø:
Vi tror på å være i forkant av utviklingen, og vårt team er dedikert til å implementere de nyeste teknologiene og metodene i bransjen.
Trivsel på arbeidsplassen: Hos oss er du mer enn bare en ansatt – du er en verdifull del av FLOW-familien. Vi legger stor vekt på et positivt og støttende arbeidsmiljø.
Spennende prosjekter: Som elektriker hos FLOW ELEKTRO vil du få muligheten til å jobbe på varierte og utfordrende prosjekter, noe som bidrar til faglig vekst og utvikling.
Del av en større organisasjon: I Flow Group jobber vi med fagene Elektro - Klima - VVS
Konkurransedyktige betingelser: Vi verdsetter kompetansen din og belønner den gjennom konkurransedyktig lønn og gode fordeler.


Verdiene som kjennetegner oss

FLOW Bredesen Elektro sine kjerneverdier er kompetanse, kvalitet, innovasjon og gjennomføring.
Med dette som virksomhetens ufravikelige grunnlag bygger vi en kultur preget av stolthet, engasjement og profesjonalitet.
Medarbeiderne er vår viktigste ressurs. Dyktige, engasjerte og pålitelige fagfolk gir gode opplevelser, topp kvalitet, trygghet for gjennomføringen og fornøyde kunder. Vi setter mennesket i sentrum og skaper varige verdier for våre kunder.


FLOW AKADEMIET
Medarbeiderne er vår viktigste ressurs. Dyktige, engasjerte og pålitelige fagfolk gir gode opplevelser, topp kvalitet, trygghet for gjennomføringen og fornøyde kunder. Vi setter mennesket i sentrum og skaper varige verdier for våre kunder.
I FLOW Akademiet legger vi stor vekt på å fremme våre verdier og våre holdninger. Våre kjerneverdier er kompetanse, kvalitet, innovasjon og gjennomføring.
Gjennom FLOW Akademiet tilbyr vi et bredt utvalg av kompetanse- og opplæringsprogrammer til våre ledere, prosjektledere, anleggsledere, lærlinger og talenter.
Trening og opplæring tilbys i både egen regi, men også i samarbeid med bransjens ledende aktører. Dette gjør vi for å løfte frem våre datterselskaper og partnerbedrifter, og vi skal bidra til å heve kompetansenivåene innen de ulike fagene våre.
Det er din kunnskap, serviceinnstilling og evne til fornyelse, sammen med vår strategiske og kreative kjernekompetanse innen merkevarebygging, konseptutvikling, økonomi, læring og ledelse som skal gjøre oss bedre enn konkurrentene.


Flytte til Sørlandet?
Arendal, perlen på Sørlandet, inviterer deg til å oppleve en unik kombinasjon av naturskjønnhet, historisk sjarm, og moderne livsstil.
Med et blomstrende næringsliv og vekst innen innovative sektorer, som teknologi og fornybar energi, er Arendal en by som tilbyr spennende karrieremuligheter. Både etablerende bedrifter og gründere finner et gunstig miljø for vekst og suksess om du og din familie vurderer å flytte hit. 
Arendal er mer enn bare en by; det er et hjem hvor du kan finne balanse mellom karriere, rekreasjon og samfunnsliv. Utforsk mulighetene og oppdag hvorfor Arendal kan være den ideelle destinasjonen for ditt neste kapittel.
Velkommen til Arendal - hvor livet er like fantastisk som naturen rundt deg!



 

Om stillingen

Firma FLOW BREDESEN ELEKTRO AS
Sted Skrubbedalsveien 1
By Arendal
Fylke Agder
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Serviceelektriker - Svakstrømselektriker - Elektriker BAS
Tiltredelse etter avtale
Stillinger 3
Følg oss på
Jobreg ID 354997
Søknadsfrist løpende

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Andre’ Garcia de Presno
Daglig leder - Flow Elektro
andre@flow-elektro.no


661 Ledige stillinger

Sigbjørn Simonsen
Daglig Leder - Haaland Total
sigbjorn.simonsen@haaland.no


47 Ledige stillinger

Søk her Tilbake