Klar for å sette kunden i fokus og tilby en uforglemmelig god service?
Randstad AS

Klar for å sette kunden i fokus og tilby en uforglemmelig god service?

Randstad AS
Randstad er verdens største HR-selskap. Vi har bred innsikt i markedet og hjelper våre kunder med å skape den mangfoldige og fleksible arbeidsstyrken de trenger for å lykkes. Vi tilbyr like muligheter for alle - uansett bakgrunn, og jobber målrettet med å hjelpe folk å realisere sitt sanne potensial gjennom hele arbeidskarrieren. Randstad ble grunnlagt i 1960 og har sitt hovedkontor i Diemen, Nederland. Globalt er vi tilstede i 29 markeder med 46 000 ansatte. I Norge har vi ca. 200 ansatte på kontorer over hele landet og vi tilbyr tjenester innen rekruttering, bemanning og HR-løsninger. Vi er representert i markedet med Randstad, Randstad Care og Dfind. For mer informasjon, besøk vår nettside www.randstad.no

Er du en person som har kundeservice i blodet? Er du motivert til å skape et positivt arbeidsmiljø og gi kundene den beste opplevelsen? Da kan du være den vi leter etter!

Randstad samarbeider med flere spennende bedrifter i Bergen, og vi søker alltid etter dedikerte og engasjerte kandidater til kundeservicestillinger. Hos oss legger vi vekt på din personlighet og motivasjon for å bidra til et godt arbeidsmiljø, samt din evne til å skape gode kundeopplevelser.

Hvem er Randstad?

Randstad er et internasjonalt HR-selskap med lang erfaring innen bemanning og rekruttering. Vi støtter våre ansatte med gode støttefunksjoner og ønsker å skape mangfold og likebehandling på arbeidsplassen du er utleid hos. Gjennom Randstad  handler det om å trives i det du gjør og å være en del av et inkluderende miljø.

Hvem ser vi etter

Vi søker etter talenter som har erfaring fra kundeservice over telefon fra tidligere jobb og gjerne har en utdanning eller fagbrev i bunn, men sistnevnte nødvendigvis ikke et krav. Din evne til å forstå systemer generelt er viktig, da du vil måtte sette deg inn i nye systemer eller bruke eksisterende systemer som verktøy. Du bør trives med å kommunisere via telefon, e-post og chat, da disse er daglige verktøy i stillingen for å samhandle med kundene. Å kunne hjelpe kundene på best mulig måte er en sentral egenskap, med mål om å etterlate kunden med en positiv opplevelse av selskapet. Initiativ og en sterk vilje til å bidra til en positiv arbeidskultur på arbeidsplassen er også viktige trekk hos deg som person.

Hva kan du forvente?
 

  • Spennende muligheter i ulike kundeservicestillinger i Bergen.
  • Et inkluderende og støttende arbeidsmiljø.
  • Muligheten til å utvikle dine kundeservicetalenter og bygge verdifulle ferdigheter.     

OBS: Når du registrerer deg på randstad.no, bruk heller tid på å lage en grundig CV enn å skrive en lang tradisjonell søknad. Vi ønsker gjerne en kort beskrivelse av deg selv som person, og kort om hvorfor du ønsker å jobbe i en kundeservicestilling.

Aktuelle kandidater blir innkalt til en kartleggingsamtale for at vi skal  bli bedre kjent med deg, utforske dine ferdigheter og hjelpe deg med å finne den perfekte kundeservicejobben gjennom Randstad.

Din fremtid begynner her. Bli med som en viktig del av Randstad Bergen!

Har du spørsmål rundt det å være utleid via et bemanningsbyrå, hvilke fordeler det har og hva du kan forvente av Randstad som arbeidsgiver? Det kan du lese mer om her: https://www.randstad.no/jobbsoker/jobbe-for-randstad/

Om stillingen

Firma Randstad AS
Sted C.Sundts Gate 1
By Bergen
Fylke Vestland
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Kundeservicemedarbeider
Tiltredelse Etter avtale
Stillinger 1
Følg oss på
Jobreg ID 248561
Søknadsfrist Fortløpende

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Stian Rafto
Business Area Manager
stian.rafto@randstad.no


10 Ledige stillinger

Natasha Mulryan Remen
Salgs- og personalkonsulent/consultant
natasha.remen@randstad.no
2 Ledige stillinger

Søk her Tilbake