Colosseum Tannlege søker klinikkleder til Nationaltheatret 
Colosseum Tannlege Nationaltheateret

Colosseum Tannlege søker klinikkleder til Nationaltheatret 

Colosseum Tannlege Nationaltheateret
Colosseum Tannlege er Norges ledende leverandør av tannhelsetjenester med nærmere 70 klinikker og 1100 medarbeidere. Selskapet tilbyr de beste og mest moderne metodene innenfor alt fra forebyggende tannhelse, tannbehandling, reparasjoner og estetisk tannpleie. Hver klinikk ledes av en klinikkleder og har en egen fagleder som driver det faglige arbeidet. Gjennom Colosseum Academy sikrer vi faglig utvikling av alle medarbeidere og tilbyr tidsriktige interne og eksterne kurs med høy kvalitet. Colosseum Tannlege er en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group er Europas ledende tilbyder av tannlegetjenester. Vi er nå over 600 klinikker i 11 land med over 11 000 behandlere og assistenter. Colosseum Dental Groups eies av Jacobs Holdning. Jacobs Holding vier hele sitt økonomiske utbytte til veldedighetsorganisasjonen Jacobs Foundation, som støtter ungdommer og barns utvikling gjennom globale prosjekter. Vi vet at mangfold bidrar til bedre resultater og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Unik mulighet til å gjøre en forskjell ved en av Oslos mest spennende tannklinikker -  
Colosseum Tannlege søker klinikkleder til Nationaltheatret!


Er du opptatt av tannhelse, drift og mennesker - da er du kanskje vår nye klinikkleder? 

Vi søker etter en operasjonell og utviklingsorientert klinikkleder som vil bidra til å levere det beste tannhelsetilbudet i Oslo og videreutvikle vårt team av engasjerte og dyktige kolleger.  

Colosseum Tannlege tilbyr moderne tannhelsetjenester med høy kvalitet og utvikler seg kontinuerlig for å være best i bransjen. Klinikkene ledes av en klinikkleder og har en egen fagleder som driver det faglige arbeidet. Gjennom Colosseum Academy sikrer vi faglig utvikling av alle medarbeidere og tilbyr tidsriktige interne og eksterne kurs med høy kvalitet.   

Colosseum Tannlege region Oslo er vårt nye satsningsområde for en effektiv og god pasientreise mellom våre klinikker i hovedstaden.  Med hyppige muligheter for faglige og sosiale samlinger i regionen vil vår nye klinikkleder bli en del av et aktivt og stort fagmiljø, og vil jobbe i tett samarbeid med øvrige dyktige klinikkledere i Oslo – her lærer vi sammen, jobber sammen og har det gøy sammen! 

 
Colosseum Tannlege Nationaltheatret er en moderne og veldrevet tannklinikk som ligger sentralt plassert i Oslo sentrum. Teamet teller totalt 23 behandlere og assistenter. Med slottet som nærmeste nabo er dette kanskje en av byens mest eksklusive lokasjon innen tannhelse.  Våre pasienter er meget kvalitetsbevisste og forventer at hvert besøk ved vår klinikk er en positiv opplevelse. Dette innebærer tannbehandling på høyeste nivå, men også et unikt pasientfokus. Vår nye klinikkleder bør derfor ha et genuint ønske om at alle våre pasienter føler seg sett og trives hos oss til enhver tid.  
 
Til å lede Colosseum Tannlege Nationaltheatret ser vi etter deg som har erfaring fra tannhelse og som ønsker å drive og skape byens beste tannhelseopplevelse. Du har interesse for ledelse og ønsker å utvikle deg videre innenfor dette. En sentral del av din jobb vil være å organisere det daglige arbeidet ved klinikken og lede, utvikle og motivere en fantastisk gjeng med ansatte og behandlere. For å lykkes og trives som klinikkleder må du være tydelig og trygg i forhold til å lede andre. Videre er det avgjørende at du er systematisk, nysgjerrig og utviklings- og resultatorientert. Stillingen rapporterer til regionleder. 

Ansvarsområder 

  • Ledelses-, budsjett- og resultatansvar for klinikken 
  • Daglig drift og videreutvikling, herunder markedsrettet arbeid 
  • Bidra til å skape enestående pasientopplevelser med kompromissløs kvalitet  
  • Sikre at klinikken utnytter sin kapasitet og har god ressursutnyttelse 
  • Lede, bygge og motivere teamet 
  • Løpende rapportering av klinikkens resultater  
  • Bidra til godt samarbeid med øvrige klinikker og Colosseum Tannlege sentralt 


Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper 

  • Relevant erfaring fra tannhelse, gjerne erfaring med å assistere tannlege  
  • Erfaring og/eller interesse for ledelse av tannklinikk
  • Markeds- og forretningsorientert
  • Motiverende, organisert og planleggende leder med handlekraft 
  • Fleksibel, operasjonell og trives med å bidra i alle ledd 
  • Meget gode kommunikasjonsegenskaper og genuint opptatt av mennesker  
  • Søkere må beherske norsk skriftlig og muntlig meget godt

 
Vi kan tilby en spennende stilling i et internasjonalt selskap i vekst med store muligheter for å påvirke utøvelsen av rollen. Vi har et dynamisk miljø hvor den rette kandidaten vil ha gode muligheter for profesjonell og personlig utvikling. Colosseum Tannlege har et godt arbeidsmiljø som består av engasjerte, sosiale og hyggelige medarbeidere. Selskapet gjennomfører årlig arbeidsmiljøundersøkelse og er sertifisert Great Place To Work. 

Er du den vi søker etter? Da ser vi frem til å høre fra deg! Send oss en CV med litt informasjon om deg selv og din motivasjon for å søke.  
   
Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med regionleder Ben Wetzel på email ben.wetzel@colosseum.no eller HR Manager Line Freitag på email line.Freitag@colosseum.no 



Om arbetet

Företag Colosseum Tannlege Nationaltheateret
Stad Stortingsgata 30
Stad Oslo
Kommun Oslo
Hemsida Click here
Titel Klinikkleder
Tillträde Snarest
Jobb 1
Följ oss på
Jobreg ID 378632
Sista ansökningsdag 25. mai 2024

Show my interest
Spara

Skapa jobbsök-profil

Genom att skapa en profil på Jobreg kommer du finnas tillgänglig i sökningar för ett antal rekryterare och företag som letar efter kandidater. Registrering hos Jobreg är gratis!

Skapa profil
Kontaktpersoner

Benedikt Wetzel
Regionleder
ben.wetzel@colosseum.no
4 Lediga jobb

Sök här Tillbaka