Klar til å skinne? Bli Bonliva sin neste stjernespiller
Bonliva AS

Klar til å skinne? Bli Bonliva sin neste stjernespiller

Bonliva AS
Bonliva er ett av Nordens ledende bemannings- og rekrutteringsselskap innen helse og omsorg. Per dags dato har Bonliva over 4000 konsulenter jobbet hos de, hvor målet er å bemanne virksomheter over hele Sverige og Norge. Bonliva står for den gode kraften, for mer likeverdig helse og omsorg, for et bedre liv. Deres ambisjon er at ingen arbeidsplass skal mangle arbeidskraft der det trengs, og ingen pasient eller klient skal måtte føle seg utrygg eller måtte vente altfor lenge.
Har du lyst til å være en nøkkelperson i Bonlivas storsatsning på det norske markedet? Bygg ditt eget nettverk av konsulenter, jobb i et arbeidsmiljø med frihet og selvstendighet og få gode utviklingsmuligheter i et engasjert og prestisjeløst gründermiljø.Bonliva er en av Norges ledende bedrifter innen helsebemanning og med sterk vekst søker vi derfor kontinuerlig etter de mest talentfulle medarbeiderne til å styrke laget vårt. 
 


Arbeidsoppgaver

Dine arbeidsoppgaver kommer hovedsakelig til å gå ut på å bygge opp et eget nettverk av konsulenter i kombinasjon med å være nøkkelperson for våre oppdragsgivere når de trenger assistanse. Du følger opp potensielle kunder gjennom oppsøkende kontakt via mail og telefon, og har et helhetlig ansvar og leder bemanningen av konsulenter innen det virksomhetsområdet du tildeles.
 

  • Oppfølging av potensielle kunder gjennom oppsøkende kontakt via mail og telefon
  • Sammenstilling av tilbuds- og kontraktsdokumenter
  • Rekruttere og bygge opp et eget nettverk av konsulenter
  • Oppfølging av konsulenter på og uten oppdrag
  • Bygge langsiktige relasjoner med kundene dine i et gründermiljø hvor du kan drive din egen virksomhet

Du vil jobbe sammen med dyktige kolleger i attraktive og sentrale lokaler i Oslo. Internt i Bonliva omtales denne stillingen som HR- og bemanningsansvarlig.

 


Ønskede kvalifikasjoner

  • Arbeidserfaring innen salg eller service
  • Erfaring fra lignende stillinger, eller fra bransjen er en fordel
  • Gode kommunikasjonsevner skriftlig og muntlig både på norsk og engelsk

For å trives hos Bonliva brenner du for å bygge langsiktige relasjoner og løsninger hvor kvalitet er i fokus. Vi ser etter deg som er fremoverlent og engasjert, og tørr å ta et initiativ. Du takler stress på en god måte, og kan håndtere både operativt og administrativt arbeid. Du er selvstendig og motiveres av å ta stort ansvar. Du trives med frihet og selvstendighet i ditt arbeid, samtidig som du er en naturlig lagspiller. Et stort pluss er om du drives av å arbeide i et miljø som stadig er i endring, der alle streber etter å forbedre våre konsulenter, medarbeidere og samarbeidspartnere mot en mer rettferdig helse-, skole- og omsorgssektor. 



Bonliva tilbyr

  • Grundig opplæring og oppfølging
  • Konkurransedyktig lønn og gode muligheter til å påvirke egen lønnsutvikling
  • Veldig jordnær og prestisjeløs foretakskultur
  • Gode utviklingsmuligheter

Bonliva tilbyr deg en spennende rolle i et selskap i vekst, der du tidlig kommer inn i deres storsatsning på det norske markedet, og kommer til å være avgjørende for deres fremgang. De satser på deg som individ og du har derfor stor mulighet til å påvirke dine fordeler gjennom deres fleksible lønnsmodell. Selskapet vokser raskt og har blant annet blitt utnevnt til Mestergasell 2019. Veksten fører til store muligheter for utvikling innen organisasjonen. For rett person gis det gode utviklingsmuligheter, hvor dine ambisjoner og drømmer står i fokus.
 


Øvrig informasjon

Oppstart: Etter avtale
Lønn: Fastlønn + bonusmodell
Sted: Oslo

Bravura er et bemannings- og rekrutteringsforetak for organisasjoner som vil finne Next Gen Professionals. Hos oss finnes det mange jobbmuligheter, framfor alt for deg i begynnelsen av karrieren med 0-8 års erfaring. Via oss kan du jobbe som konsulent eller bli rekruttert.
Finn din drømmejobb – vi hjelper deg med å lykkes!
Denne tjenesten er en direkte rekruttering som innebærer at rekrutteringsprosessen foregår gjennom Bravura og du ansettes direkte av Bonliva.


Spørsmål om stillingen rettes til:
Julie Nybakken Hansen, Recruiter & Consultant Manager
julie.hansen@bravura-norge.no
 

Om stillingen

Firma Bonliva AS
Sted Munkedamsveien 53 B
By Oslo
Fylke Oslo
Arbeidstittel Account Manager/ Consultant Manager
Tiltredelse Etter avtale
Lønn Etter avtale
Stillinger 1
Jobreg ID 369627
Søknadsfrist 30.04.2024

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Julie Nybakken Hansen
Recruiter & Consultant Manager
julie.hansen@bravura-norge.no
7 Ledige stillinger

Søk her Tilbake