Emil på Galleriet søker butikkselger i 70%-80% stilling
AS EMIL

Emil på Galleriet søker butikkselger i 70%-80% stilling

Emil er en sterkt forankret aktør innen retail i Bergen. Den første butikken åpnet i 1947 i sentrum, og vi har i dag totalt syv butikker lokalisert på Lagunen Storsenter, Åsane Storsenter, Galleriet, Bergen Storsenter, Oasen, Vestkanten Storsenter og Sartor Storsenter i tillegg til vår nettbutikk www.emil.no. 

Vi har mange veletablerte merkevarer å tilby kundene våre, og gode relasjoner med våre leverandører som samarbeidspartnere. Hos Emil står kunden i fokus, og skal oppleve utmerket service og kjøpshjelp.


Vi søker deg som brenner for salg og god kundeopplevelse!

 
Du gir det lille ekstra og er imøtekommende og serviceinnstilt. Passer denne beskrivelsen deg? I såfall er det er kanskje akkurat deg vi er på jakt etter som butikkselger i vår Emil butikk på Galleriet.


Emil Galleriet er en av syv Emil-butikker i Bergens-regionen. Vi selger klær med god passform og kvalitet til bevisste damer. Som butikkselger hos oss vil du bli del av et sterkt team av dyktige og serviceorienterte selgere. Du vil være ansvarlig for å sikre gode kundeopplevelser og super service, generere salg og bidra til at omsetningsmålene nås. Du har gode holdninger til alt fra salg, resultater, målsetninger og ikke minst kundeservice. 

Som butikkselger er det spesielt viktig at du etterstreber å være en god ambassadør for Emil, både i butikk og via nettbutikk, på sosiale medier og i annen kontakt med våre kunder.
 
Den vi ser etter har gjerne kjennskap til markedet og en som holder seg oppdatert på trender og tendenser. Du har interesse for optimal vareeksponering, varehåndtering samt salg og mersalg. Du er strukturert og er opptatt av gode resultater og er ikke fremmed for å ta i bruk ulike sosiale medier.
 

Hva går jobben ut på?
Som butikkselger i Emil skal man generere salg i butikken og via nettbutikk. Dette gjør man gjennom å tilby eksepsjonell kundeservice og ved å sikre at butikken er presentabel til en hver tid. Gjør man dette vil man bidra til å nå våre budsjetter og våre KPI-mål. Vi er stolte av å ha et åpent og vennlig arbeidsmiljø som motiverer hverandre.


Hva er det vi ser etter?
Erfaring som butikkselger innen varehandel er et stort pluss, men det viktigste er at du er salgsdrevet opptatt av å nå både dine egne og butikkens mål. Du må trives med å ha mye ansvar og evne å jobbe i et til tider hektisk miljø. Vi følger senterets åpningstider, så du må være fleksibel når det gjelder arbeidstid på kveld og i helg.


Hvem er det vi ser etter?
Du er strukturert og innehar stor arbeidskapasitet. Du har interesse for mote og salg, og er engasjert i jobben.
 
Vi kan tilby en spennende og variert jobb sammen med motiverte og støttende kollegaer med kundekontakt i en veletablert privateid bedrift.
 

Er du nysgjerrig på om Emil er den rette plassen for deg?
Kontakt Martine Sund i Branchy Rekruttering
Tlf: 97 64 77 24
Epost: martine@branchy.no

Vi har en uformell og konfidensiell søknadsprosess. Verken dine arbeidsgivere eller Emil vil bli informert om din interesse før dette er avklart med deg.



Om stillingen

Firma AS EMIL
Sted Markv 8-10
By Bergen
Fylke Vestland
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Butikkselger
Stillinger 1
Jobreg ID 370863
Søknadsfrist

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Mads Sund
Daglig leder | Branchy
mads@branchy.no


10 Ledige stillinger

Søk her Tilbake