Senior rådgiver
Efab AS

Senior rådgiver

Om arbeidsgiveren

Efab er et uavhengig og lokalt eid rådgivningsselskap. Efab ble etablert i 2013 og består av et bredt sammensatt team av rådgivere, forretningsutviklere og prosjektledere. Vi hjelper kunder med å realisere gevinster ved å sette retning og forenkle.

Vi opplever stor pågang fra spennende bedrifter i regionen. Efab skal være en sparringspartner og rådgiver innen strategi og forretningsprosesser når det gjelder bruk av moderne teknologi. Vi har behov for flere senior rådgivere som kan jobbe sammen med toppledelsen hos våre kunder.

Våre senior rådgivere har selv erfart hvilke muligheter som ligger i bruk av ny teknologi. De erkjenner viktigheten av at toppledelsen er engasjert og har evnen til å hjelpe organisasjonen til å realisere gevinsten.
 

Vi ser etter

Du som har utdanning på universitet/høyskolenivå, helst med en relevant mastergrad. Vi ser også for oss at du har erfaring fra ett eller flere av disse områdene:
  • Ledererfaring innenfor IT eller informasjonssystemer
  • Rådgivning på ledelsesnivå
  • Endringsledelse
  • Digitalisering av forretningsprosesser
Som person er du proaktiv og inkluderende og evner både å ta ledelsen i et team og å være en aktiv bidragsyter. Du må ha stor gjennomslagskraft både internt og eksternt og være i stand til å drive prosjektene fremover på eget initiativ. Vi ønsker at du liker å være synlig og at ditt engasjement og din begeistring smitter over på dine kunder og kolleger.
 

Hos oss får du

Som senior rådgiver hos oss vil du jobbe med komplekse prosjekter hos våre viktigste kunder. Efab har en flat og verdibasert organisasjon med en «alle- rundt- bordet» filosofi hvor alle kan være med å påvirke retningen. Vi tror på å gi våre ansatte frihet og ansvar. Det er å lykkes i lag som er viktig for oss. Derfor har vi sosiale tiltak og kompensasjonsordninger som støtter opp om dette. Efab er lokalisert i flotte lokaler på Fomo på Forus.
 

Interessert?

Traff vi en nerve? Brenner du også for smart bruk av teknologi? Kunne du tenke deg å bli en del av en flat organisasjon hvor beslutningsveiene er korte, og påvirkningskraften er stor? Ta en prat med Cecilie Kleppe på mobil 412 43 220 for å få vite mer! Eller send inn din CV.
 

Om stillingen

Firma Efab AS
Sted Grenseveien 21
By Stavanger
Fylke Rogaland
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Senior rådgiver
Tiltredelse Snarest
Stillinger 1
Jobreg ID 356376
Søknadsfrist Vi intervjuer fortløpende

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson

Søk her Tilbake