Epinova AS

Epinova er i vekst og jakter dyktige ansatte til alle våre forretningsområder

Epinova AS
Epinova er spesialisert på å lage nettsteder, e-handel, intranett og selvbetjeningsløsninger. Ved å kombinere fagekspertise med helhetlig rådgivning, gjør vi kundens ambisjoner om til konkurransefortrinn. Vi er både spesialist og totalleverandør av e-handelsløsninger, hvor vi jobber frem løsninger på vår markedsledende plattform, Optimizely. Epinova er en del av Nova Consulting Group, et konsern bestående av over 200 ansatte, med syv spesialistselskaper som til sammen tilbyr alt innen digitale tjenester herunder rådgivning, konsept/design, implementering og forvaltning.
Epinova er i sterk vekst! Vi ser derfor etter flere dyktige ansatte innen alle våre forretningsområder, og til våre kontorer i Oslo, Trondheim, Kristiansand og Tønsberg. Du er velkommen til å legge inn en åpen søknad. 

Hvem er vi?

Epinova er en ledende aktør i det nordiske markedet som totalleverandør av løsninger for e-handel og samhandling. Vi har stort fokus på kvalitet, fornyelse og digitalisering, og vårt spissede fokus gjør at vi kjennetegnes som et av de fremste kompetansemiljøene i bransjen.

Konsernet

Epinova er en del av NOVA Consulting Group. NOVA Consulting Group er et skandinavisk konsulentselskap bestående av 10 spesialiserte selskaper og 360 eksperter. Vi rådgir, implementerer og forvalter digitale løsninger for noen av Nordens største merkevarer.

Tjenestetilbudet inkluderer strategisk rådgivning, brukeropplevelse, systemutvikling, samhandling og vedlikehold. Vårt mål er å tilby et komplett digitalt tjenestespekter utført av bransjens beste eksperter. Gjennom verdens beste arbeidsplass-konseptet deltar ansatte i NOVA sin unike modell, basert på kontinuerlig utvikling, eierskap og involvering. NOVA-gruppen sikter mot en omsetning på 500mill NOK i 2021, og har kontorer i Norge og Sverige. Vi har felles kontorer sentralt i Oslo, og har derfor en unik mulighet til å skreddersy tverrfaglige team til ethvert prosjekt. 

Hva kan vi i Epinova tilby?

Vi kan tilby et fantastisk arbeidsmiljø. I Epinova jobber det bra mennesker som også er svært dyktige i det vi gjør. Vi ønsker å levere godt og spiller hverandre gode. Det vil du merke når du begynner hos oss og føler energien, ser hvordan vi jobber og blir del av de gode øyeblikkene ved kaffemaskinen. Vi er en sosial gjeng som omgås på jobb og på fritiden. Summen av vår kultur er de ansatte, og sammen skaper vi gode løsninger og trives i jobbene våre. 

Vi gir deg mulighet til å videreutvikle dine ferdigheter og kunnskaper. Du vil bli en del av et selskap som har stort fokus på kvalitet og moderne utviklingsmetoder. Vi setter av dedikert tid og budsjett til kompetanseheving og sammen legger vi en strategisk plan for din kompetanseutvikling.

Vi arrangerer fagkvelder og deltar på meet-ups. Setter i stand fantastiske sosiale begivenheter som utenlandstur, sommerfest, julebord, lønningspils, Epinova-frokost og Epinova-lekene. 

  • Et selskap i sterk vekst. Som en del av NOVA Consulting Group er vi en del av et selskap med solid økonomi. NOVA har de siste 7 årene hatt en årlig vekst på over 20%, solid driftsresultat og med nye minoritetseiere inn, har NOVA store ambisjoner for de neste årene i Norge og Norden. 
  • Gode ordninger. Hos oss får du fem uker ferie, og gode forsikringer for deg og dine nærmeste. Som ansatt i Epinova blir du godt ivaretatt og vi er opptatt av at du skal føle deg trygg. Vi tilbyr 6% pensjon, gode lønnsbetingelser og kompetansebudsjetter.
  • Medeierskap. Gjennom et eget aksjeprogram eier vi vår egen arbeidsplass, noe som gjør tilhørigheten og engasjementet større. Hos oss har vi godene på plass, og en totalpakke vi vet du blir fornøyd med. 
  • Trivselsfokus. Vi skal være verdens beste arbeidsplass. Det forplikter, derfor har vi et sterkt fokus på både faglige og sosiale goder. Vi tar det faktisk så alvorlig at vi har to trivselsansvarlige som har dette som eneste ansvar. I tillegg tilbyr vi en rekke faste årlige arrangementer for våre ansatte og familier på både konsern- og selskapsnivå. Epinova skal være en arbeidsplass hvor vi gleder oss til å dra på jobb hver dag. Vi skal ha det bra på jobb, føle oss sett, inkludert og ivaretatt. 
  • Flotte lokaler og omgivelser. Sentralt i Oslo-sentrum har vi et energisk kontorfellesskap med våre søsterselskaper i NOVA. Vi har egen ernæringsfaglig utdannet matansvarlig, som serverer god og næringsrik mat. Vi har også eget treningsrom og tilbyr PT-timer til de ansatte. 

Blir du med på laget?

Da gleder vi oss til å høre fra deg. Du søker enkelt ved å laste opp din CV, eller med din LinkedIn-profil. Husk å legg igjen telefonnummer og e-post slik at vi kan komme i kontakt med deg. Ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Andrea Huse på e-post eller mobil.Om stillingen

Firma Epinova AS
Sted Arbeidersamfunnets plass 1
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Åpen søknad
Tiltredelse Snarest
Lønn Etter avtale
Jobreg ID 167644
Søknadsfrist Fortløpende

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Helena Berge
Rekrutteringskonsulent
helena.berge@epinova.no

Andrea Huse
Rekrutteringsansvarlig
Andrea.huse@epinova.no


13 Ledige stillinger

Søk her Tilbake