Point Taken AS

Er du en erfaren Dynamics 365 eller Power Platform konsulent/utvikler og ser etter nye utfordringer?

Point Taken AS
Vi i Point Taken er eksperter på digital samhandling. Med spesialister på teknisk og strategisk rådgivning hjelper vi kunder med å jobbe smartere, sikrere og mer effektivt. Vi tilbyr rådgivning og konsulenttjenester på alle Microsoft sine sentrale skyløsninger: Sharepoint, Office 365, Teams, Power BI, Dynamics 365 (CRM) og Azure. I tillegg til løsninger for å automatisere prosesser slik som Nintex og Promapp. Vi er 50 ansatte. og en del av NOVA Consulting Group NOVA Consulting Group er et skandinavisk konsulentselskap bestående av 12 spesialiserte selskaper og 400 eksperter. Vi rådgir, implementerer og forvalter digitale løsninger for noen av Nordens største merkevarer. Tjenestetilbudet inkluderer strategisk rådgivning, brukeropplevelse, systemutvikling, samhandling og vedlikehold. Vårt mål er å tilby et komplett digitalt tjenestespekter utført av bransjens beste eksperter. Gjennom verdens beste arbeidsplass-konseptet deltar ansatte i NOVAs unike modell, basert på kontinuerlig utvikling, eierskap og involvering. NOVA-gruppen sikter mot en omsetning på 700mill NOK i 2022, og har kontorer i Norge og Sverige.

Liker du å ha direkte kontakt med kunder og være med å forme gode løsninger som forbedrer arbeidsdagen til brukere?

Vi ser etter en dyktig Dynamics konsulent som kan hjelpe våre kunder med CRM (Sales, Customer Service, Field Service) i Dynamics 365. Generell kompetanse på Microsoft plattform og tjenester er et pluss.

Du bør kunne snakke norsk. 

Hvorfor velge Point Taken og denne muligheten? 

  • Et sterkt fagmiljø! Hos oss får du økonomisk støtte til faglig utvikling, samt deltagelse på kurs og seminar etter ønske.
  • Verdens beste arbeidsplass! Vi skal være verdens beste arbeidsplass, det forplikter! Vi har derfor stort fokus på både faglige og sosiale goder. Vi tar det faktisk så alvorlig at vi har to trivselsansvarlige som har dette som eneste ansvar.
  • Gode ordninger! Hos oss får du fem uker ferie, og gode forsikringer for deg og dine nærmeste. Som ansatt i Point Taken blir du godt ivaretatt og vi er opptatt av at du skal føle deg trygg, 6% pensjon og gode lønnsbetingelser. Gjennom et eget aksjeprogram eier vi vår egen arbeidsplass, noe som gjør tilhørigheten og engasjementet større. Hos oss har vi godene på plass, og en totalpakke vi vet du blir fornøyd med.
  • Et selskap i sterk vekst! Som en del av Nova Consulting Group er vi del av et selskap med solid økonomi. NOVA har de siste 7 årene hatt en årlig vekst på over 20%, solid driftsresultat og med nye minoritetseiere inn, har NOVA store ambisjoner for de neste årene i Norge og Norden.
  • Flotte lokaler og omgivelser! Vi har flotte kontorer sentralt i Oslo med egen ernæringsfaglig utdannet matansvarlig som serverer god og næringsrik mat. Vedkommende tilbyr også PT-timer til de ansatte. I tillegg tilbyr vi en rekke faste årlige eventer for våre ansatte og familier på både konsern- og selskapsnivå. Point Taken skal være en rå arbeidsplass, hvor vi gleder oss til å dra på jobb hver dag – det forplikter. Vi skal ha det bra på jobb, føle oss sett, inkludert og ivaretatt.
 

Høres dette interessant ut? 

Da hører vi veldig gjerne fra deg. Ta kontakt for en hyggelig og uformell prat med Alexander Dybdahl på tlf: 988 19 876 eller alexander.dybdahl@novacg.noOm stillingen

Firma Point Taken AS
Sted Karl Johans gate 16
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Dynamics 365 eller Power Platform konsulent/utvikler
Tiltredelse Snarest
Lønn Etter avtale
Stillinger 1
Følg oss på
Jobreg ID 234628
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Alexander Dybdahl
Leder for rekruttering
+4798819876
alexander.dybdahl@novacg.no


8 Ledige stillinger

Søk her Tilbake