Applications

Er du en erfaren prosjektleder og rådgiver som lar deg motivere av virksomhets- og samfunnskritiske utfordringer?

Applications
Sopra Steria hjelper store private selskaper og offentlige virksomheter med å ta digitalt lederskap, og er opptatt av å skape verdi for kundene og samfunnet. Vi vil bidra til en bedre og mer bærekraftig fremtid. I Norge har vi 1800 medarbeidere, som ikke bare har sikret en årlig omsetning på 2,7 milliarder kroner i 2019, men også sørget for at vi de fire siste årene er blitt rangert som Norges beste arbeidsplass. Hovedkontoret vårt befinner seg med flott utsikt på toppen av Posthuset, midt i Oslo sentrum. Vi har også kontorer i Trondheim og Stavanger. Vi er del av den europeiske Sopra Steria-gruppen med 46 000 medarbeidere i 25 land.
Sopra Steria brenner for å skape verdi for våre kunder gjennom innovasjon og digitalisering, i krysningspunktet hvor godt design møter tekniske løsninger av høy kvalitet med brukeropplevelsen i sentrum. Endringstakten i samfunnet øker stadig og mange av våre kunder har behov for å endre måten de jobber med innovasjon, system- og produktutvikling for å kunne møte nye utfordringer på en målrettet og effektiv måte.

Våre prosjekter gjennomføres ofte med tverrfaglige, autonome team med en metodikk som bygger på Design thinking, Smidige prinsipper, Lean og DevOps. Vi mener at den beste måten å oppnå optimal hastighet og treffsikkerhet på målet er å sette et egnet team til å løse en utfordring, med tydelige rammer rundt. For å utnytte det fulle potensialet i en organisasjon, redusere tiden fra ide til tilgjengelig funksjonalitet og få forretning og teknologi til å spille sømløst sammen, er det ikke nok å kun se på prosesser og arbeidsmetoder i utviklingsteamet, vi må også se på organisasjonen. Hvordan kan kundene øke endringsevnen sin. Hvordan styrer man opp prosjektene sine, tilrettelegger man for at man kan få mest mulig effekt ut av utviklingsteamene sine?

For å lykkes som rådgiver hos oss må du brenne for teknologi, tette samarbeid mellom ulike fagområder og personligheter, nye gjennomføringsmetoder og ikke minst like å operere i hektiske og spennende miljø, med mange dyktige fageksperter innenfor ulike områder. Du får jobbe med kunder i privat og offentlig sektor og hjelpe kundene på strategisk nivå og innenfor konkrete løsninger. Hvis du synes dette høres spennende ut, og brenner for å skape samfunnsverdi, kan du være rett person for oss å få med på laget til å hjelpe våre kunder med å lykkes med sin digitale transformasjon. Fremtiden er nå!

Hvem er så du?
Vi søker deg som kan være rådgiver for kundene våre og hjelpe de å tegne et godt målbilde for hva de ønsker å oppnå, samt legge en god strategi for videre å hjelpe de å gjennomføre den. Du vil være kundens høyre hånd i deres reise mot å øke endringstakten sin for raskere å kunne svare opp nye behov og muligheter, få mer ut av utviklingsinitiativene sine, skape større bruker/kundeengasjement og bli mer fleksibel som organisasjon, for så å lede dette arbeidet i organisasjonen. Du liker å være operativ og er et naturlig bindeledd mellom utviklingsteamene og ledelsen i kundens organisasjon. Du forstår behovene og utfordringene som ofte oppstår i dette krysningspunktet og hva som skal til for å løse de. Du må kunne ta forskjellige roller hos kundene ut i fra behovene deres og bør kunne lede tverrfaglige prosjekter, coache andre prosjektledere, samt bistå i salgsarbeid internt og eksternt for å hjelpe flere kunder å oppnå sitt potensiale gjennom målrettede initiativ, innovasjon og smidig fremgangsmåte.

Vi ser etter deg som er en erfaren prosjektleder og rådgiver som lar deg motivere av virksomhets- og samfunnskritiske utfordringer, og som liker å jobbe med mennesker. Du har erfaring fra smidig systemutvikling og har ledet tverrfaglige team som har jobbet brukerorientert med kontinuerlige leveranser og vet hva som kreves av resten av organisasjonen for å få mest ut av sine systemutviklingsprosjekter. Du har god evne til å sette deg inn i tekniske problemstillinger og bruker din forretningsforståelse til å oppnå mest mulig verdi for kundene våre. Du kommuniserer godt med et bredt spekter av mennesker og du evner å se hva som skal til for å oppnå målene til kundene, for så å hjelpe de å utføre det.

Nøkkelegenskaper:
  • Minst 8 års erfaring i lederroller i kryssfunksjonelle, smidige systemutviklingsteam
  • God forretningsforståelse
  • God strategisk forståelse
  • Høy kompetanse i Smidig/agile, DevOps, Design Thinking, Lean eller andre metoder
  • Relevant høyere utdanning  
  • Meget gode kommunikasjonsegenskaper, både muntlig og skriftlig  
  • Meget gode samarbeidsevner
  • Må kunne lede prosjekter så vel som å ha rene rådgiverroller hos kundene
Gode grunner til å velge oss:
Du får jobbe i en avdeling med høyt kompetansenivå på tvers av teknologier og du vil jobbe sammen med dyktige kolleger som brenner for å spille hverandre gode og bidra til å skape verdi i samfunnet. Vi har et bredt spekter av faggrupper som hjelper deg med å holde deg oppdatert på nye trender og teknologi. Vi har også mange sosiale grupper for blant annet surfing, yoga og toppturer for å nevne noen.
Vi har naturligvis gode forsikrings- og pensjonsordninger med privat helseforsikring, vi har flere bedriftshytter, du får bidrag til treningssenter og en ekstra ferieuke, som gir til sammen seks uker ferie i året.

To all recruitment agencies without a base agreement: Sopra Steria does not accept resumes from agencies with whom we do not have an agreement. Please do not forward resumes to our jobs alias, Sopra Steria employees or any other company location. Sopra Steria is not responsible for any fees related to unsolicited resumes.  

Om stillingen

Firma Applications
Sted Biskop Gunnerusgate 14 A
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Rådgiver digital transformasjon
Tiltredelse Etter avtale
Stillinger 1
Følg oss på
Jobreg ID 177373
Søknadsfrist 29.01.2021

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Stine Einang Lørup
Senior Recruiter
stine.lorup@ext.soprasteria.com


13 Ledige stillinger

Lydia Nicolaysen
Head of Xperience Advisory
lydia.nicolaysen@soprasteria.com


1 Ledige stillinger

Søk her Tilbake