Er du Meca - Reime Bil sin nye tekniker med ambisjoner?
Meca Service AS

Er du Meca - Reime Bil sin nye tekniker med ambisjoner?

Meca Service AS
Hvorfor MECA? MECA er Norges største bilverkstedkjede med 358 bilverksteder over hele landet så det er aldri langt til nærmeste MECA bilverksted! Vi har tilgang til den nyeste teknologien innen både utstyr og kompetanse, og med vårt store nettverk kan vi være spesialister på alle landets vanlig forekommende bilmerker. I ryggen har vi Bileko Car Parts AS, som importør og grossist, samt søsterselskapene Preqas og ProMeister Solutions som kompletterer vårt konsept. MECA er en del av Mekonomen Company AS, som igjen springer ut fra MEKO konsernet. MECA kom til Norge i 2004 og opererte som totalleverandør til ettermarkedet for bilverksteder, i tillegg til å drifte egen bilverkstedkjede. Fra 2012 har MECA vært en del av børsnoterte MEKO (tidligere Mekonomen Group) som er en av Skandinavias største aktører innen vår bransje. Eierskapet betyr stor styrke i form av innkjøpsavtaler, distribusjonsavtaler, systemavtaler, produktsortiment, soliditet og forretningsutvikling. Konsernets eget varemerke for produkter og tjenester er ProMeister.
Vi i MECA Service avd. Haukali Auto i Sandnes ser etter en dyktig Tekniker, teknisk leder eller fremtidig Teknisk Leder / stedfortreder. Hos oss vil du få en variert, lærerik og spennende jobb med gode muligheter for personlig og profesjonell vekst. Mangler du kurs som PKK-kontrollør og / eller for å kunne bli teknisk leder, så kan vi dekke det for riktig kandidat.  
 
Vi ser etter deg som er opptatt av kvalitet på arbeidet ditt, tar i et tak når det trengs og bidrar til et godt arbeidsmiljø. Tar du utfordringen? 
 
ARBEIDSOPPGAVER: 
• Servicearbeid og reparasjoner 
• Diagnose og feilsøking 
• EU-kontroll 
• Utstyrsmontering 
 
VI TILBYR: 
• Gode muligheter for personlig og profesjonell utvikling 
• Kurs og utviklingsprogram i bilmekanikerfaget 
• Bli en del av et team med hyggelige, dyktige kollegaer 
• Et godt arbeidsmiljø 
• Gode lønnsvilkår 
 
Om du ønsker å søke eller i første omgang høre mer, svar på følgende og send inn, så tar vi kontakt med deg. 

Om stillingen

Firma Meca Service AS
Sted Martin Vagles Veg 3
By Sandnes
Fylke Rogaland
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Tekniker
Tiltredelse Snarest
Stillinger 1
Følg oss på
Jobreg ID 376282
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Prashant Sharma
Senior Rådgiver
ps@fremrykk.no
3 Ledige stillinger

Søk her Tilbake