Ecura BPA

Er du min nye super assistent?

Ecura BPA
Ecura Hjemmetjenester og BPA (tidligere Asor Helse AS og OptimalAssistanse AS) er en del av Ecura konsernet. Hjemmetjenestene våre holder til i Oslo og leverer tjenester til Oslo kommune og tilbyr Hjemmesykepleie, Stasjonær sykepleie og Hjemmehjelp. BPA-tjenestene våre har kontor i Moss og Oslo og er landsdekkende med rammeavtaler og konsesjoner i flere kommuner og tilbyr BPA-tjenester og Funksjonsassistanse. Vi leverer tjenester både gjennom den offentlige brukervalgs ordningen og til det private markedet. Vi fokuserer på forutsigbarhet, trygghet og stabilitet i hverdagen, med kompetanse og fagkunnskap som legger grunnlag for godt samarbeid med vedtakseierne og deres pårørende. Ecura BPA har ansatte med høy kompetanse og lang erfaring. Ecura er et norsk konsern med tilbud av tjenester innen BPA, hjemmebasert omsorg, privatfinansiert rusbehandling samt habilitering og heldøgns bo- og omsorgstjenester for personer med sammensatte/adferdsmessige utfordringer. I tillegg tilbyr Ecura vikar og bemanningsløsninger med helsefagpersonell, samt rådgivningstjenester og kompetansehevende kurs innen helsefag.


Hei,
Jeg er en jente på fire år som bor med familien min i Vestre Aker.
Jeg er aktiv og glad i å være med på det som skjer, siden jeg nå har fått BPA ønsker jeg noen gode assistenter som kan være med meg og familien min på aktiviteter, samtidig også kunne tilby meg mulighet for å være med hjem til deg/dere, og på sikt være på overnatting. 

Jeg trenger at du er en trygg og god voksen, du har et stort hjerte og er villig til å gi av deg selv i jobben. Jeg kommuniserer igjennom tegn, symboler og ord. Så det er viktig at vi har god kjemi og forstår hverandre godt.

Min mamma er arbeidsleder og vil være din nærmeste leder, mens Ecura er arbeidsgiver og vil følge deg opp som arbeidstaker. Her vil du få obligatoriske kurs, faglig påfyll og oppfølging fra egen rådgiver . 

Jobbeskrivelse:
Være med meg i min hverdag- gjøre det umulige mulig
Hente i barnehagen
Leke, være ute og gjøre morsomme ting
Stell og pleie, hjelp til å ivareta personlig hygiene
Medisintekniske oppgaver

Kvalifikasjoner:
Trygg og skaper tillitt til barn og voksne
Du er påkoblet og har evnen til å forutse situasjoner som kan oppstå
Like leke og tilbringe tid på barnets premisser
Ikke allergier mot dyr og klorvann.
Førekort klasse b, disponere egen bil
Ikke røyker
Politiattest må fremlegges før ansettelse
 

Om stillingen

Firma Ecura BPA
Sted Oslo Bydel Vestre Aker
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Brukertstyrt personlig assistent
Tiltredelse etter avtale
Stillinger 1
Følg oss på
Jobreg ID 170022
Søknadsfrist 30.10.2020

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson

Søk her Tilbake