Er du nyutdannet og på jakt etter jobb?
LAB3 AS

Er du nyutdannet og på jakt etter jobb?

LAB3 AS
LAB3 er en rekrutterings-lab og en bro fra klasserom og inn i arbeidslivet for nyutdannede studenter.

LAB3 har siden 2014 headhuntet nyutdannede samt young professionals til kreative stillinger og miljøer. Vi har rekruttert til både byråer og in-house avdelinger over hele landet. Siden oppstarten har vi holdt på en urokkelig tro på at selskaper som ansetter unge talenter som en del av sin rekrutteringsstrategi, er mindre sårbare og ofte mer lønnsomme. Vi jakter derfor selskaper som "tørr" å satse på nyutdannede.  Dette er selskaper som viser tilgitt, de er kunnskapshungrige og de er modige. Vi heier på disse arbeidsplassene og deres ledere.


På den andre siden, vet vi at det ikke alltid er like enkelt å komme seg ut i sin første jobb, da det kan være vanskelig å vite hvem man skal kontakte, hvordan man skal skrive en god CV. Og -  ikke minst, at man kanskje ikke kjenner de riktige folkene. Vi fjerner dette ved å bli godt kjent med deg for å hjelpe deg videre inn mot byråer og bedrifter som passer nettopp deg.

Vi syns det er ekstra gøy når vi finner en profil vår oppdragsgiver ikke visste fantes. 

 

Hvordan 

En av våre prosjektledere tar kontakt med deg når du har registrert deg i basen vår. Vi tilbyr deg en digital prat hvor de kan bedre kartlegge hva du ønsker å jobbe med, og hvordan du jobber. Dette gjør at vi enklere kan presentere deg inn til en av våre stillinger når vi får inn noe som passer deg. Når disse stillingene er funnet presenterer vi deg for kunden og de vil se over CV, portefølje, attributter m.m og bestemmer seg her om de ønsker å ta deg videre inn til et intervju. 

Før intervju med potensiell arbeidsgiver "prepper" vi deg over telefon, og veileder deg med skrive case oppgaver, om dette er noe kunden ønsker. Etter dette passer vi på god og jevn oppfølging til en hver tid, så du vet hva som skjer videre. 


 

Hva nå

For å bli kjent med deg trenger vi informasjon om hva du har studert og hvem du er. Vi er ikke opptatt av en lang søknad, men det er fint å vite om du har interesser eller erfaringer som du mener sier mye om deg som person eller som kan være relevante i din neste jobb. Hva vi trenger fra deg er:

  • Fullt navn og kontaktinformasjon
  • Din utdanning og år du uteksamineres
  • Gjerne CV, dersom du har det
  • Legg gjerne til «Ferdigheter»
  • Lenke til mappe og arbeider fra skole eller praksis
  • Skriv gjerne ned hvor -og når du har søkt på stillinger i det siste, eller hvem du har vært i kontakt med i din jobbsøkerprosess.

Det kan hende du vil fylle på mer informasjon eller at vi ber om mer fra deg, men når du først har registrert deg i vårt nettverk er det enkelt å endre informasjonen du allerede har lagt inn.



Om stillingen

Firma LAB3 AS
Sted Øvre Slottsgt 3
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Rekrutterer young professionals til kreative stillinger og miljøer"
Tiltredelse Etter avtale
Lønn Etter avtale
Stillinger 1
Jobreg ID 310889
Søknadsfrist Fortløpende

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Jannicke Østlie
Daglig leder
jannicke@lab3.no


1 Ledige stillinger

Søk her Tilbake