Er du vår neste superselger?
Karrieresenteret

Er du vår neste superselger?

Ønsker du å bidra til enda flere fornøyde kunder? 

Bli med i teamet som salgskonsulent, og bruk din lidenskap for salg og kommunikasjon til å forme fremtidens sikkerhetsmarkedet. Her får du muligheten til å vokse, utfordre deg selv, og gjøre en ekte forskjell. Er du klar til å ta utfordringen? Vi har alltid fastlønn + provisjon!

Som HQ Sales Representative vil du arbeide med salg av boligalarmer rettet mot privatmarkedet. Du vil ha kontakt med eksistreende kunder som vurderer å avslutte sitt kundeforhold av ulike grunner. Din primære oppgave er å lytte til kundens ønsker og behov, samtidig som du presenterer våre produkter og tjenester på en profesjonell og pålitelig måte. 
 

Hos Sector Alarm er vi ikke bare opptatt av kommunikasjonsløsninger; vi brenner for å koble folk sammen på måter som virkelig betyr noe. Vi er på utkikk etter en ny salgskonuslent som kan hjelpe oss med dette. Er du personen som finner løsninger for enhver utfordring? Da kan dette være jobben for deg.

I rollen som salgskonsulent vil du bli vårt ansikt utad mot våre kunder. Du vil ha ansvaret for å bygge opp ekte relasjoner, forstå deres unike behov, og finne løsninger som gjør deres hverdag tryggere. Vi ser etter noen som ikke bare jager salgsmål, men som genuint ønsker å gjøre en forskjell for kundene våre.

Har du erfaring med salg? Flott! Ingen erfaring, men supermotivert? Også flott! Vi tror at med riktig innstilling kan du lære alt det tekniske. Det som virkelig teller, er din evne til å lytte, lære og bygge tillit. Vi tilbyr grundig opplæring, støtte fra et fantastisk team, og muligheten til å jobbe på en fleksibel og selvstendig måte.



Om stillingen

Firma Karrieresenteret
Sted Vitaminveien 1A
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Sales Representative
Tiltredelse Etter avtale
Lønn Etter avtale
Stillinger 2
Jobreg ID 374442
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Michael Hertzberg
Daglig leder & rekrutteringsrådgiver
Michael@karrieresenteret.com


61 Ledige stillinger

Søk her Tilbake