Er du vår nye Bedriftsrådgiver?
Phonero Distribusjon AS

Er du vår nye Bedriftsrådgiver?

Phonero Distribusjon AS
Phonero ble etablert i 2008 og er bedriftenes mobiloperatør. Vi tilbyr mobilabonnement og moderne løsninger til både små og store bedrifter samt offentlig sektor. Vi har hovedkontor i Kristiansand og regionskontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, og Trondheim.
Phonero tilbyr mobilabonnement og moderne telefoniløsninger til bedrifter i alle størrelser. I dag er vi en del av Telia Company og har vokst til å bli en av Norges største bedriftsopertatører.

Phonero er i vekst og skal nå ansette selgere til sitt salgsteam for bedriftsmarkedet. Du har nå muligheten til å søke på stilling hos Phonero som gir deg muligheten til å utvikle deg både faglig og personlig samtidig som man tjener veldig godt.. Phonero tilbyr god opplæring og oppfølgning slik at vi i felleskap lykkes!  Det innebærer blant annet salgscoaching og grundig innsikt i Phonero sine produkter og løsninger. 

Etter en grundig opplæring vil du jobbe med salg av prisbelønnede telefonitjesnester og konkurransedyktige mobilabonnement, enten via telefon, videomøter og/eller på lokasjon hos kunden. Vi sørger for at du får en naturlig progresjon, vår salgsleder viser vei og støtter deg i arbeidet hele veien.
 

Hva vi kan tilby deg:

  • Deltagelse i Phonero Academy og tilgang til salgscoach
  • Tett oppfølging i henhold til læreplanen i salgsfaget, Phonero er godkjent lærebedrift.
  • Verdifull salgskompetanse og solid erfaring i B2B-salg
  • Gode muligheter for videre karriereutvikling
  • Attraktive lønnsbetingelser
  • Et uformelt, høykompetent og dynamisk salgsmiljø
  • Hypermoderne kontorlokaler

Hovedoppgavene dine inkluderer:

  • Prospektering av kunder via e-post og telefon
  • Arrangere og gjennomføre kundemøter
  • Demonstrere produktene
  • Gjennomføre behovsanalyser
  • Skrive tilbud
  • Drive mersalg

Dette er våres ønsker: 

  • Har et ønske om å utvikle deg innenfor salg.
  • Ønsker å jobbe fulltid, man.-fre. på dagtid.
  • Utadvendt og ser løsninger der andre ser problemer.
  • Gode kommunikasjonsferdigheter både norsk muntlig og skriftlig.
  • Erfaring fra salg i butikk, telefonsalg, kundeservice eller lignende 
Erfaring med salg og/eller rådgivning er en fordel, men ikke et krav. Personlig egnethet og motivasjon kan veie opp for manglende relevant erfaring. VI ANBEFALER ALLE Å SØKE
 

Kundefavoritt for fjerde året på rad

Dette er fjerde året på rad Phonero er kåret til kundefavoritt hos bytt.no. Kåringen beviser at vi lykkes i satsningen for å gjøre mobiltelefoni enkelt og rimelig for norske bedrifter og offentlig sektor. Vi skal fortsette å skape en bedre hverdag for hele bedriften.

Phonero troner øverst på EPSI sin ferske kundetilfredshetsundersøkelse i bedriftsmarkedet for mobil. Høy produktkvalitet og enkle å forholde seg til er blant punktene som blir trukket frem.

Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) viser at Telia Bedrift og Phonero har en vekst på mer enn 47 000 abonnementer. Det betyr at Telia Bedrift og Phonero igjen er den aktøren i bedriftsmarkedet som vokser mest, og veksten er større enn alle de andre aktørene til sammen.

 Vi håper på å se søknad fra deg  :) 

Hvorfor skal du jobbe som hos oss?

Vi er opptatt av at våre ansatte skal få mulighet til å vokse både faglig og personlig. Hos oss har du gode muligheter til rask utvikling og en karrierevei internt i selskapet. Vi investerer i din kompetanse og vekst gjennom grundig opplæring og oppfølging. Vi tilbyr et attraktivt og inkluderende arbeidsmiljø med kolleger som ønsker at du skal lykkes. Du vil selvsagt få konkurransedyktige betingelser og stor mulighet til å kunne påvirke din egen hverdag. Du vil få en utfordrende og selvstendig rolle, der du kommer tett på både kollegaer og kunder.
 

Høres dette ut som stillingen for deg kan du godt kontakte oss direkte for raskere søkeprosess: Michael Hertzberg, 97104135 / Michael@cvhjelperen.no



Om stillingen

Firma Phonero Distribusjon AS
Sted Auglendsmyrå 5
By Stavanger
Fylke Rogaland
Arbeidstittel Bedriftsrådgiver
Tiltredelse Etter avtale
Lønn Etter avtale
Stillinger 3
Jobreg ID 374448
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Michael Hertzberg
Daglig leder & rekrutteringsrådgiver
michael@cvhjelperen.no


61 Ledige stillinger

Søk her Tilbake