Er du vår nye Prosjektleder/Prosjektsjef Eiendom?
LINSTOW AS

Er du vår nye Prosjektleder/Prosjektsjef Eiendom?

LINSTOW AS
I Linstow går vi på jobb for å skape steder der folk har lyst til å bo, jobbe og møtes. Vår ambisjon er å bidra til god livskvalitet - og gode samfunn, og vi har lang erfaring med å utvikle attraktive bygg, bydeler og destinasjoner. Som heleid selskap av Awilhelmsen har vi et langsiktig perspektiv, og jobber hele tiden med å videreutvikle bygg og steder til beste for kunder, brukere og miljøet. Målet er å skape steder som skaper verdi både for enkeltmennesker - og samfunnet som helhet.
Vil du å bli Byggherrens prosjektleder og jobbe med de mest spennende utviklingsprosjektene i eiendomsbransjen?

Linstow har økt sin eiendomsportefølje i Norge betydelig den siste tiden og vi fortsetter veksten.   I den anledning søker vi en fremoverlent, selvstendig prosjektleder for å styrke prosjekt-teamet vårt ytterligere.     

Hos oss får du et bredt spekter av arbeidsoppgaver og et ansvar for egne prosjekter både innen rehab og nybygg. Du vil ha kollegaer rundt deg med bakgrunn fra alle fagområder innen eiendom og som langsiktig eier vil du kunne gjøre riktige valg også i et livsløpsperspektiv. Vi opplever at vi som attraktiv eiendomsutvikler kan velge å jobbe med de beste entreprenørene og leverandørene.

Vi ser etter deg med høyere utdannelse og minimum 5 års erfaring som prosjektleder fra totalentreprenør, byggherre eller prosjektlederselskap.

Som person er du sosial, målbevisst og trives med å ha ansvar, og kan identifisere deg med våre verdier, visjoner og mål. I tillegg er du analytisk og strukturert, har god forretningsforståelse og et kommersielt tankesett. 

Hvorfor Linstow?
Linstow har lange tradisjoner, og et høyt investeringstempo den siste tiden gjør at vi nå vokser raskere enn på veldig mange år. I Linstow jobber vi med de mest spennende utviklingsprosjektene i bransjen. Med en eiendomsportefølje på 15 mrd. fordelt på 550 000 kvm har vi en sterk posisjon i markedet. Linstow har 45 datterselskaper i Norge og utlandet. I tillegg har Linstow eierandeler i flere store, deleide konsern som Oslo S Utvikling, Bergen Lufthavn Utvikling og Agnes Utvikling. Vi er 30 ansatte i Oslo og nesten 1 000 ansatte i konsernet. 
Linstow er en solid arbeidsgiver som verdsetter kloke og engasjerte medarbeidere, og legger til rette for utvikling og vekst. Våre verdier er langsiktighet, teft, handlekraft og ansvarlighet. Vi har et meget godt arbeidsmiljø, gode utviklingsmuligheter og er sentralt plassert i nye kontorer på Adamstuen i Oslo

GreatPeople bistår Linstow i rekrutteringsprosessen. Ved spørsmål, ta gjerne kontakt med; 
Recruitment Director, Espen Steinsrud; es@greatpeople.no / +47 92415227 eller
Research Manager, Anne-Sophie Tvegårdast@greatpeople.no / +47 988 76 850 

Vi ser frem til å høre fra deg!
 

Om jobbet

Selskab LINSTOW AS
By Ullevålsveien 68
By Oslo
Region Oslo
Titel Prosjektleder / Prosjektsjef
Tiltrædelse Etter avtale
Stillinger 1
Jobreg ID 379492
Frist for indsendelse Snarest

Show my interest
Gem

Opret jobsøgningsprofil

Ved at oprette en profil i Jobreg vil du være tilgængelig i søgning for en række rekrutterere og virksomheder, der søger kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opret profil
Kontaktpersoner
Anne-Sophie Tvegård
Research Manager
ast@greatpeople.no
1 Ledige stillinger

Espen Steinsrud
Managing Partner
es@greatpeople.no
2 Ledige stillinger

Ansøg her Tilbage