Erfaren prosjektleder til Bravida Lillestrøm Rør
Bravida Norge AS

Erfaren prosjektleder til Bravida Lillestrøm Rør

Bravida Norge AS
HVORFOR SKAL DU VELGE BRAVIDA?   Å leve på en bærekraftig måte er den største utfordringen i vår tid. Stedene der livet pågår i dag står for en stor del av verdens klima- og miljøpåvirkning. Boliger, arbeidsplasser, skoler, sykehus, butikker og transport – alle etterlater et klimaavtrykk. Det betyr imidlertid også at velfungerende bygg utgjør en forskjell. Derfor finnes Bravida. Bravida er en stor arbeidsgiver – faktisk størst innen elektro, rør og ventilasjon i Norden. Det betyr at vi kan utgjøre en forskjell.   I Bravida Norge er vi 3 600 personer som jobber sammen. Vi skal jobbe som ett team, og har det morsomt sammen på jobb. Vi synes det er viktig å hjelpe hverandre, vi har en åpen og vennlig tone. Sammen skal vi ta på oss spennende og teknisk krevende oppdrag som få andre selskaper klarer. Bravida gjør det mulig for kundene å utnytte bygningers fulle potensial. Gjennom service og installasjon gir vi bygninger liv – og viser vei mot et bærekraftig og robust samfunn. 

Prosjektleder Bravida Lillestrøm Rør

Vi er på jakt etter en erfaren prosjektleder til avdeling Lillestrøm Rør. Avdelingen består i dag av prosjektledere, anleggsledere, rørleggere og lokal økonomifunksjon. Totalt ca. 40 ansatte. Avdelingen arbeider hovedsakelig med større prosjekter (10 – 50MNOK) primært på Romerike. Som prosjektleder hos Bravida Lillestrøm vil du ha personalansvar for eget team og vi ønsker også at du med din erfaring fyller rollen som en støttespiller overfor dine prosjektlederkollegaer. For å lykkes å rollen må du ha tro på at lagspill er nøkkelen til suksess. Bravida og Lillestrøm rør har tatt mål av seg til å bli våre kunders absolutte førstevalg. Vi ønsker samtidig å være den mest attraktive arbeidsgiveren i bransjen. Hos oss skal det være gøy å gå på jobb!

Arbeidsoppgaver og ansvar
Du vil få en unik mulighet til å ta ansvar og bruke din kompetanse både strategisk og operativt. Gjennom engasjement, kunnskap og driv skal du innfri våre kunders forventninger. Som prosjektleder får du et helhetlige ansvar for ett eller flere prosjekter, fra planlegging til leveranse. Du vil også være ansvarlig for at prosjekter oppfyller våre strenge standarder for kvalitet og sikkerhet.

Dine hovedoppgaver vil inkludere:
  • Lede prosjekter med ansvar for økonomi, personal, innkjøp, kvalitet og HMS.
  • Planlegge ressursbehov og sikre riktig kompetanse i teamet.
  • Lede og motivere medarbeiderne dine.
  • Opprettholde gode relasjoner med kunder og leverandører.
  • Kommunisere effektivt med kunder, konsulenter, andre faggrupper og byggeledelse.
  • Håndtere kontrakter og rapportere til avdelingsleder.
  • Sikre klar og tydelig kommunikasjon internt i organisasjonen.

Kvalifikasjoner
  • Teknisk utdannelse på høyskole/fagskole/mesterbrev innen relevant fagområde.
  • Minimum 5 års erfaring innen prosjektledelse fra entreprenør eller byggherre.
  • Bakgrunn innenfor VVS-faget eller andre fag i bransjen.
  • Kompetanse innenfor relevante kontraktsstandarder (NS 8407, 8417 og 8415).
  • Rett erfaring kan veie opp for manglende utdanning.
     
Personlige egenskaper
Lillestrøm Rør søker en engasjert leder som verdsetter et godt arbeidsmiljø, og som aktivt bidrar til å skape dette gjennom støtte, samarbeid og samspill. Du har en naturlig evne til å bygge relasjoner og nettverk, og lagspill er kjernen i din tilnærming – du mener at suksess oppnås best i fellesskap, og din evne til å motivere og inspirere andre er avgjørende.
Samtidig er du strategisk anlagt og har evnen til å omskape strategi til handling. Planlegging, organisering og oppfølging er dine styrker når det kommer til å levere resultater og møte kunders forventninger. Din evne til å drive effektive prosesser og sikre at prosjekter utføres i henhold til planen, gjør deg til en verdifull ressurs.
Vi ser etter en leder som trives med å være en del av et dynamisk team og som kan tilpasse seg forskjellige situasjoner og utfordringer. Hvis du er en entusiastisk og dyktig leder som ønsker å være en del av et selskap som verdsetter samarbeid og resultatorientert arbeid, kan dette være din neste karrieremulighet hos oss på Bravida Lillestrøm Rør.

Bravida tilbyr
  • En stilling i en gruppe som jobber godt sammen, og tar aktivt vare på hverandre og det sosiale miljøet i avdelingen.
  • Spennende prosjekter innen vårt segment.
  • En stilling i et solid selskap med dyktige og imøtekommende kollegaer.
  • Faglig og personlig utvikling gjennom interne og eksterne systemer og kurs.
  • Konkurransedyktige lønnsbetingelser, bil og bonusordning.
  • Gunstige pensjons- og forsikringsordninger.
  • Prosjektstyringssystemer som gjør oss gode.

 


Työpaikasta

Yritys Bravida Norge AS
Paikka Depotgata 20
Kaupunki Lillestrøm
Lääni Viken
Verkkosivu Click here
Työnimike Prosjektleder
Lisäys Snarest
Palkka Etter avtale
Työpaikat 1
Jobreg ID 379203
Takaraja Snarest

Show my interest
Tallenna

Luo työnhakuprofiili

Luomalla Jobreg-profiilin olet löydettävissä useiden rekrytoijien ja yritysten hauissa, jotka etsivät ehdokkaita. Jobreg rekisteröityminen on ilmaista!

Luo profiili