Erfaren utviklingsressurs
TalentCo (hos kunde)

Erfaren utviklingsressurs

TalentCo (hos kunde)
Vi løser IT-bemanningsutfordringene for næringsliv og offentlig sektor. Våre rådgivere har solid erfaring innen rekruttering og bemanning fra mange sektorer, TalentCo har kontorer i Oslo og Trondheim, men kan løse bemannings- og rekrutteringsutfordringer i hele landet. Våre kunder finnes innenfor forsvar, helse, finans, energi, akvakultur og industri/hightech, hvor vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter. TalentCo har en kombinasjon av egne medarbeidere og et større nettverk av tilknyttede konsulenter som vi benytter til å løse din organisasjons utfordringer.

Arbeidsoppgaver

Om produktet Kjernejournal og teamene som jobber med kjernejournal

Kjernejournal er en nasjonal e-helseløsning som gir helsepersonell tilgang på pasientens helseopplysninger på tvers av virksomheter og nivåer i helsevesenet. Dette gjøres enten via vår webportal (som er integrert i EPJ) eller som datadeling via våre API’er som EPJ-leverandørene kan koble seg på. I pasientens kjernejournal kan helsepersonell se de samme opplysningene uavhengig av om de jobber som fastlege, på sykehus eller legevakt. Kjernejournal erstatter ikke pasientens elektroniske pasientjournal, men er et helseregister som presenterer og gir helsepersonell rask tilgang til utvalgte og vesentlige helseopplysninger. Kjernejournal inneholder blant annet kritisk informasjon om pasienten, donorkort, legemidler, vaksinasjonsstatus, prøvesvar og opplysninger om kontakt med spesialisthelsetjenesten.

Tilgangen til denne informasjonen bidrar til økt samhandling på tvers av helsesektoren.

Du kan lese mer om kjernejournal på Kjernejournal - Norsk helsenett (nhn.no)

Team, arbeidsmetodikk og teknologi

Divisjonen denne bistanden leveres til, kalles divisjon helsepersonell. Denne divisjonen bygger en lærende organisasjon og har autonome, selvstyrte team som utvikler produkter på en iterativ og inkrementell måte. Teamene jobber med kontinuerlig forbedring og kontinuerlig læring. Divisjonen har felles rytme basert på Scrum-metodikken med treukers sprinter og vi benytter Azure DevOps-verktøy med Azure Pipelines.

Leveranseteamet som jobber med kjernejournal består i dag av 14 utviklere, som har ansvar for de ulike løsningsområdene i portalen til kjernejournal.

Områdeproduktansvarlig bistår leveranseteamet med å prioritere oppgaver og styre utviklingsløpet, og tjenesteeier bistår med operative aspekter rundt løsningene. I tillegg har teamet tilgang til medisinsk ansvarlig tilknyttet løsningen, et eget driftsteam, sikkerhetsrådgiver, jurist, personvernansvarlig og et eget team som kvalitetssikrer leveransen før produksjonssetting.

Vi ønsker at leveranseteamet tar en sentral rolle i å forme løsningen fra idé/behov oppstår til det er klart i produksjon.

Det krever en smidig arbeidsmetodikk, noe vi mener er essensielt for vår suksess. Fokusområder for teamet forventes å endre seg/utvikles over tid basert på læring, kontinuerlig forbedring, behov og finansiering.

Teknologiene i kjernejournal er primært Java og Spring i backend. Store deler av backend er basert på REST-API'er og vi jobber med å få på plass en god mikrotjenestearkitektur. Frontend er bygget hovedsakelig ved hjelp av React og

Redux og vi utforsker bruk av Typeskript og komponentbibliotek. I bunn ligger både Oracle database og MS SQL Server. Vi har det siste året flyttet løsningen over til kontainerplattform og jobber nå med å legge til rette for mer automatisering, et mer effektivt utviklingsløp, samt gjøre løsningen klar til å kjøre i privat sky.

 

Formålet med denne avtalen er å sikre tilstrekkelig med kapasitet til nyutvikling og vedlikehold av kjernejournal i tiden fremover. Parallelt med at det utvikles ny og spennende funksjonalitet i kjernejournal flytter NHN løsningen over til et lettvekts kontainermiljø, faser ut gammel teknologi, bygger arkitekturen rundt mikrotjenester og klargjør for sky.

Her er det mange spennende oppgaver og teamene er kommet et stykke på vei for å nå målet om kontinuerlige leveranser. Det trengs blant annet bistand til:
· Utføre smidig programvareutvikling på eksisterende og ny funksjonalitet
· Som et leveranseteam, drive utviklingsprosessen i alle ledd fra idé til kjørende løsning i produksjon (prodsetting håndteres i dag av driftsteamet, men i tett samarbeid med leveranseteamet)
· Ta ansvar for å sikre kvalitet, sikkerhet og personvern i henhold til gjeldende krav i løsningene vi utvikler
· Gjøre de siste tilpasningene for kontainermiljø og flytte løsningene over på privat sky · Integrere med nasjonale komponenter som HelseId, personvernkomponent m.m
· Fase ut gammel teknologi
· Bistå med å sette opp effektive frontend’er
· Bistå med å sette opp hensiktsmessig testautomatisering for å kunne fase ut mye manuell regresjonstesting og sikre en god CI/CD pipeline
· Bistå med å nå målet om kontinuerlige leveranser og gå bort fra 4 store leveranser i året
· Rådgi og bidra til kontinuerlig forbedring av arkitektur, teknologi, metodikk, arbeidsprosesser og kodepraksis i løsningen
· Kompetansedeling innad i teamet
Det vil kunne tilkomme nye arbeidsoppgaver i løpet av avtaleperioden.

For mer informasjon se vedlegg



Om stillingen

Firma TalentCo (hos kunde)
Sted Lysaker Torg
By Lysaker
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Erfaren utviklingsressurs
Tiltredelse Snarest
Stillinger 1
Jobreg ID 351039
Søknadsfrist Snarest (10.11)

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Karl Erik Øvergård
Key Account Manager
karl@talentco.no
222 Ledige stillinger

Søk her Tilbake