Få den beste starten på karrieren din!
NETWORK NEGOTIATIONS AS

Få den beste starten på karrieren din!

Network Negotiations representerer noen av norges største merkevarer​​​​​​ og har store ambisjoner i 2024. Vi ønsker å utvide vårt team med flere medarbeidere, både erfarne selgere og de som ønsker å starte en karriere innen salgsbransjen. Vil du jobbe i et sosialt og ungt arbeidsmiljø? Søk i dag!

Vi er en ung gjeng som jobber med noen av Norges største merkevarer. Vi sørger for godt opplæringsprogram, ledet av erfarne ledere, slik at du kan utvikle deg til å bli en god selger. Dette er en sosial og aktiv jobb - perfekt for deg som ikke ønsker å sitte stille på et kontor. Her får du en hverdag fylt med gode kundesamtaler, teambuilding og utvikling! 

Alle som starter hos oss, får tilgang til vårt karriereprogram, som gir deg muligheten til å vokse i selskapet. Vårt ønske er at du skal bygge deg opp til en teamleder stilling, men for å lykkes med det, trenger vi å gi deg god opplæring og coaching!

Som salgskonsulent vil arbeidet gå ut på å selge forskjellige merkevarer ansikt til ansikt med kundene. Det kan enten være ute på stand på kjøpesenteret, ute i solen på Nationaltheatret eller andre relevante steder.

Hvorfor utvikle deg hos oss? 

Ny i salgsfaget? Utforsk mulighetene i direktesalg og hjelp anerkjente merkevarer å vokse.

Klar for mer ansvar? Lær fra bransjens beste og ta styringen i din egen salgsreise.
 

Du vil få oppfølging fra dag én med veiledning og opplæring fra våre dedikerte ledere som sikrer at du vokser i din rolle.

Hva betyr dette for deg?

Det spiller ingen rolle hvor du står i dag, men hvor langt du ønsker å gå. Vi hos Network Negotiations ser potensial overalt, og vi investerer i deg fra første dag. La oss vise deg hvordan vi sammen kan transformere salg av topp merkevarer til opplevelser som norske forbrukere verdsetter og du kan representere med stolthet.

Bli med på et team hvor ambisjon møter mulighet. Network Negotiations er ikke bare en arbeidsplass – det er en plattform for din karriere som legger verden for dine føtter.

Er du klar for å løfte salgskarrieren din til nye høyder? Meld din interesse i dag. Vi ser frem til å starte samtalen og ønske deg velkommen til Network Negotiations-teamet!



Ønsker du å høre mer om denne stillingen  - Ta kontakt på 97104135 / Michael@cvhjelperen.no

Alle spørsmål vedrørende stillingen stilles til Michael Hertzberg 



Om jobbet

Selskab NETWORK NEGOTIATIONS AS
By Oslo
Region Oslo
Titel Promotør / selger
Tiltrædelse Etter avtale
Løn Etter avtale
Stillinger 3
Jobreg ID 378879
Frist for indsendelse Snarest

Show my interest
Gem

Opret jobsøgningsprofil

Ved at oprette en profil i Jobreg vil du være tilgængelig i søgning for en række rekrutterere og virksomheder, der søger kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opret profil
Kontaktperson
Michael Hertzberg
Daglig leder & rekrutteringsrådgiver
michael@cvhjelperen.no


63 Ledige stillinger

Ansøg her Tilbage